KGD, Yeni (BİK) Müdürü Ali Nuhoğlu’nu ziyaret etti

KGD, YENİ (BİK) MÜDÜRÜ ALİ NUHOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

KGD, Yeni (BİK) Müdürü Ali Nuhoğlu’nu ziyaret etti

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu, Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Nuhoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Vekili Mustafa Emen, Başkan Yardımcısı Sevim Arı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yüksel ile beraber yapılan ziyarette Zonguldak basını ve sorunları, çözüm yolları, yapılacak olan projeler ve diğer konular hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

KGD Başkanı Osman Sav yaptığı konuşmasında, BİK Zonguldak Şube Müdürü Ali Nuhoğlu’na, “Zonguldak’a hoş geldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun başarılar diliyorum. KGD olarak bize ne görev düşerse her zaman yanınızda olacağız, birlikte istişare halinde sıkıntılarımızı çözme yolunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” derken, BİK Müdürü Ali Nuhoğlu da, “Zonguldak çok güzel bir şehir, ben de Karadeniz’li olduğum için buraya çabuk alıştım ve akrabalarım da var yabancı sayılmam. Baktığımda Zonguldak basınının diğer illere göre sorunları yakından takip eden ve öneriler sunan, çözüm yolları bulmasını isteyen gazetelerin olduğunu gördüm bu çok sevindirici. Demek ki burada gazetecilik, habercilik iyi yapılıyor. Ben de basının sorunları noktasında birlikte ele ele vererek gerekli çalışmaları yapacağım.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER