Kgd’den Gmis’e ziyaret!

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)’i ziyaret ederek seçimlerde yeni göreve gelen Başkan Ahmet Demirci’ye ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kgd’den Gmis’e ziyaret!

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, Genel Madenİşçileri Sendikası (GMİS)’i ziyaret ederek seçimlerde yeni göreve gelen BaşkanAhmet Demirci’ye ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu BaşkanıOsman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Genel Sekreter Sinan Çetinbakış,yönetim kurulu üyesi Ender Yüksel ve gazeteciler, geçtiğimiz günlerde yapılanseçimler sonucunda sendikanın genel başkanlığına seçilen Ahmet Demirci veyönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Başkan Osman Sav, Zonguldak’ınen büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikanın önemine değinerek şunlarısöyledi.

“1 Mayıs İşçi bayramını Zonguldak’ta kutlanacak, bundasendika yönetiminin emeği var, bu anlamda da sizleri tebrik ediyorum, buradakutlanması büyük bir başarı ayrı bir önem taşıyor. 1 Mayıs’ta umarım kimseninburnu kanamadan hem dünyaya hem Türkiye’ye örnek teşkil edecek şekilde bukutlama gerçekleşir, madencinin sorunlarını da dillendiririz, çözüm noktasındamücadelemize kaldığımız yerden devam ederiz diye düşünüyorum ve görevinizdebaşarılar diliyorum, hayırlı olsun.”

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de yaptığı konuşmasında şugörüşlere yer verdi.

“ Madenci kardeşlerimiz bizim için ne kadar önemliysebasınımız da bizim için o kadar önemlidir, çünkü bizim dünyaya açılmapenceremiz sizlerin sayesinde oluyor, kendi başımıza sesimizi duyuramayız. 1Mayıs’ımız senelerden sonra değil bildiğim kadarıyla tarihte ilk kez Türk-İşburada yapacak. Sağolsun Türk-İş başkanımız bizim tekliflerimizi kırmadılar.Zonguldak’ımızın madencilerimizin sorunlarını sesini Türkiye’ye hatta dünyayaduyuracağız. Zonguldak seneler sonra bu şekilde büyük mitinglere ev sahibiyapacak, hiç kimsenin burnu kanamadan Zonguldak’ımızın misafirperverliğini,işçimizin misafirperverliğini dünyaya duyuracağımıza inanıyorum. Sayın Valimiz,Emniyet Müdürümüzle beraber en son hazırlıkları yaptık. Allah’ın izniyle 1Mayıs’ımızı Cuma günü kutlayacağız. Zonguldak’ımıza gelin bizim misafirimizolun 1 Mayıs’ımızı bayram havasında geçirelim, çünkü bu bizim bayramımızdır.Tüm Zonguldak’ımız bekliyoruz. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER