Komandolar İstanbul’da buluştu

Komandolar İstanbul’da buluştu

Komandolar İstanbul’da buluştu

Kuzey KıbrısTürk Cumhuriyetinde 1992,1993, 1994 yıllarında 72/4 tertip 19 aykomando olarak vatani görevi yapan aralarında Zonguldak Alaplılı Yat İmalatıyapan İş adamı Timur Arslan’ında bulunduğu 17 silah arkadaşı 22 yıl sonraİstanbul’da buluştu.

Alaplılı İşadamı Timur Arslan kurduğu Whatsapp grubu üzerinden mesajlaştığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Güngör Komando Taburunda 1992,1993,1994 yıllarında 72/4 tertip 19 ay vatani görevi yapan silah arkadaşları iledüzenlenen bir organizasyonla 22 yıl aradan sonra İstanbul’da buluşarak hasretgiderdi.

Acemibirlikleri Isparta Dağcı Komando Taburu olan Ağrı, Antalya, Giresun, Bursa,Zonguldak, Ordu, Mersin Adana Rize Tekirdağ, Tokat ve Edirneli olan 17 silaharkadaşı Arslan’ın daveti üzerine İstanbul Silivri Gümüşyaka Paris Cafe’de bir araya gelerek gururlu ve duygu dolu dakikalar yaşadı.

Organizasyonu düzenleyen Alaplılı İşadamı Timur Arslan, silah arkadaşları ile 22 yıl aradan sonra tekrar bir arayagelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Organizasyona katılanlara teşekkür eden Arslan, “Burada 22 yıl önceki askerlik anılarımızı tazeledik. O günleriyeniden yaşadık. Ben bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor birdönemden geçiyor. Biz devletimiz için seve seve can vermeye ve yeniden göreve gitmeye hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER