Komşusunu silahla yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi

Komşusunu silahla yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi

Komşusunu silahla yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi
Zonguldak’ta aynı halde esnaflık yapan komşusu Mustafa A. ile aralarında çıkan tartışma sonucunda, komşusuna ateş ederek “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanan Orhan T.’nin yargılanmasına devam edildi. 

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Orhan T.’nin yanı sıra taraf avukatları da katıldı. Mahkemede ayrıca tanıkların dinlenilmesine de yer verildi.

Tanıklardan Muhammet B., tartışma sırasında arkasının dönük ve olay yeri ile 10 metre kadar uzak mesafede olduğunu söyledi. Tartışmalar sırasında silah sesi duyduğunu söyleyen tanık Muhammet B., “Ben tartışmayı duydum. Arkam dönüktü. Silah sesini duyunca dönüp baktığımda çevredeki vatandaşların Orhan T.’nin ellerini tuttuğunu gördüm” diye konuştu.

Mahkeme, eksik evrak ve tanık beyanları için duruşmayı 22 Şubat 2016 tarihine erteledi. Tutuklu sanık Orhan T.’nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.



Olay günü

Olay, 28 Ocak 2016 tarihinde sabah saatlerinde Zonguldak Balık Hali’nde meydana geldi. Halde bulunan marketin sahibi Orhan T. ile aynı halde esnaflık yapan Mustafa A. arasında tartışma çıktı. Araç park etme nedeniyle çıktığı tahmin edilen tartışma kavgaya dönüştü. Orhan T., iddialara göre, yanında bulundurduğu silahını çıkartarak balıkçılık yapan Mustafa A.’ya ateş etmiş, silahtan çıkan mermiler Mustafa A.’nın sol karın bölgesine, biri de sol ayağına isabet etmişti.

Mustafa A., yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Orhan T. ise olayın ardından tutuklanmıştı.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER