KORNALARLA PROTESTO EDİLDİ

KORNALARLA PROTESTO EDİLDİ

 gundemeregli.com- Ölüm yolu olarak bilinen Yeşiltepe-Kepez karayolunda 100 taksinin katıldığı eylem düzenlendi. 49 yaşındaki taksi şoförünün yaşamını yitirdiği kazanın ardından meslektaşları yol güzergahında eylem yaparek, ölümlere tepki gösterdi ve dur denilmesini istedi.

Kdz.Ereğli, Yeşiltepe-Kepez karayolu Cevizler kavşağında meydana gelen kazada 49 yaşındaki taksi şoförü Seymen Tekinarslan´ın yaşamını yitirmesinin ardından meslektaşları yol güzergahında eylem yaptı, yetkililere tepki gösterdi. Söz konusu güzergahta ölümlü ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiğini konuyu yetkililere defalarca iletmelerine rağmen herhangi bir çözüm bulunamadığını belirten Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, yol güzergahının sıkıntılarının çözülmemesi durumunda eylemlerin de süreceğini söyledi.

KAZALARIN ADRESİ

Civelek yaptığı konuşmasında, Bugün burada bir arkadaşımızı kaybettik acımız ve telaşemiz büyük. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Fakat bazı şeylere duyarsız kalıyoruz. Ben burada 7 senedir oda başkanlığı yapıyorum her zaman dile getirdiğim burası bir ölüm yoludur. İktidar ve muhalefet partisi milletvekillerine buradan da sesleniyorum. Bu zamana kadar hiçbir şey yapılmadı. Ereğli´nin bu yolu neden yapıl-mıyor? Her gün burada ölümlü ve maddi hasarlı kazalar oluyor. 1 haftada beşinci kazadır bu. Söylediğimiz halde bu işler yapılmıyor. Ereğli için bilmeyenler için dışarıdan gelen insanlar kaza yapmaktadır. Yetkililer bir kere gelip bu yolu incelemediler. Suçlusu vekillerimizdir, yetkililerdir. Basın ve Şoförler Odası görevini yapmıştır. Bakın mazgallar 5 santim yukarıda asfalt aşağıda kazaya heran davetiye çıkıyor dedi.

100 TAKSİ KATILDI

Yaklaşık 100 taksicinin katıldığı eylemde kısa süreliğine de olsa Cevizler kavşağına giriş kapatıldı.
Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde yol güzergahında trafik akışını kontrollü olarak verirken taksiciler kornalar eşliğinde şehir turu atarak tepkilerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2012, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER