Köseler Mahallesi Gazetecileri ağırladı

Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetimi ve üyeleri, ilçede görev yapan gazetecileri mahallelerinde ağırladı.

Köseler Mahallesi Gazetecileri ağırladı
Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetimi ve üyeleri, ilçede görev yapan gazetecileri mahallelerinde ağırladı.Gazeteciler, bu yıl ikincisi düzenlenen Köseler Kalkındırma Derneğinin düzenlediği yemekte bir araya geldiler. Yemeğe, göreve gelmesinin ardından kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yazıcıoğlu, Armutlu cumalılar Derneği Başkanı Şenol Akyol, Zonguldak Maden Şehitleri Derneği Başkanı Çetin yiğit, Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, İş adamı Erol Çivici, Mahalle Muhtarları yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KOÇ, BU YEMEĞİN SİYASİ BİR YANI YOKTUR

Yemeğin ardından Dernek adına konuşan İsmet Koç yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Yemeğin Öncelikle hiçbir siyasi yanının olmadığını dile getiren Koç, “Bu yemek gazetecilerin yemeğidir. Daha önce gazeteci arkadaşlara söz vermiştik, sözümüzü o gün ki şartlarda yerine getiremedik, Bu yemeğin siyasi bir yanı yoktur. Bu akşam gazeteci arkadaşlarımı burada toplamaktan onur duyuyorum. 1973 senesinde kurulan Köseler Kalkındırma Derneğinde görev yapan arkadaşlarım ve geçmişten bu yana emeği geçenlere de teşekkür ediyorum dedi.

EGD´DEN DEMİREL´E PLAKET

Koç’un ardından konuşan Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ise gazeteciler adına Köseler Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel’e Plaket takdim ederek, Teşekkür etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ KÜÇÜK´TEN KOÇ´A PLAKET

Konuşmaların ardından Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği adına derneğin kuruluşunda görev almış İsmet Koç’a Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük tarafından plaket takdim edildi. Yemek toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 08:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Temel Kanca
Temel Kanca - 8 yıl Önce

Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetimi ve üyeleri, ilçede görev yapan gazetecileri mahallelerinde ağırladı.derneğib başkanı BİRKAN DEMİRELE yaptığı yemekten dolayı teşekkür edeeriz

SIRADAKİ HABER