KUMAŞ , EREĞLİ HUZURLU BİR ORTAMA KAVUŞMUŞTUR…

KUMAŞ , EREĞLİ HUZURLU BİR ORTAMA KAVUŞMUŞTUR…

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısını tamamladı.

Atatürk Kültür Merkezi Nikâh sonunda gerçekleşen Haziran ayı 2.oturumunda gündem maddelerinin okunmasından önce başkan Salih Kumaş, Ereğli Demir Çelik Fabrikalarında limanın özelleşmesinde dolayı taşeron işçilerinin sıkıntısı olduğunu ve bu sıkıntının çözüldüğüne sevindiklerini belirterek, Anlaşma sağlanması için aracı olan, öncülük eden herkese belediye başkan vekili olarak çok teşekkür ediyorum. Ereğlimiz daha güzel daha huzurlu bir ortama kavuşmuştur. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Kumaş´ın konuşmasının ardından başlayan toplantıda bir önceki oturumda ilgili komisyonlara gönderilen gündem maddelerine ilişkin komisyon raporları görüşülerek tamamı kabul edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’li Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Özkan Özyağcılar gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında Yaşlılar ve Gençler Evinde satışı yapılan simit fiyatının 40 kuruştan 50 kuruşa çıkarılmasının reddedilerek yine 40 kuruştan satışa sunulmasını içeren komisyon raporunun kabulü üzerine tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER