KURAN-I KERİM SATIŞLARI ARTTI

KURAN-I KERİM SATIŞLARI ARTTI
gundemeregli.com- Alaplı ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla Kuran-ı Kerim ve dini kitap satışlarında artış yaşandığı belirtildi.
Alaplı´da Kırtasiyecilik üzerine faaliyet gösteren Mehmet Yalçın, Ramazan ayı dolayısıyla Kur’an-ı Kerim ve dini kitap satışlarında artış yaşandığını söyledi.
Kur´an Kerim fiyatlarında indirime gittiklerini belirten Yalçın,Ramazan ayı dolayısıyla Kur´an-ı Kerim ve dini kitaplarının satışında önemli oranda bir artış var. Ramazan ayı insanların manevi duyguların biraz daha artmasına neden oluyor. Gerçek anlamda Ramazan ayının getirdiği manevi havayı bizde ciddi oranda yaşıyoruz. Genelde müşterilerimiz bu ayda Kuran-ı Kerim ve dini kitaplara ilgi gösteriyor. Özellikle Almanya´daki gurbetçilerimiz tatil için geliyorlar ramazan ayı dolayısıyla dini kitaplar alarak çocuklarının okuması ve dinlerini daha iyi bir şekilde öğrenmelerini istiyorlar ve onları Kur´an Kurslarına yolluyorlar. Bizde vatandaşlarımızın bütçesini de düşünerek Kur´an-ı Kerim fiyatlarında indirimlere gittik. Orta boy Kur´an 10 ile 25 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyoruz. Kur´an Kerim rahlelerini ise 12 ile 50 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyoruz dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 07:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER