KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, haftanın son iş gününde de çok sayıda ziyaretçisini makamında kabul etti.
Sabah saat 10.00’dan itibaren gelen ziyaretçiler arasında Kaptaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği yönetim Kurulu, Karadeniz Ereğli Berberler Odası Yönetim Kurulu ve Eski Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak da vardı.

KUTLAMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
gundemeregli.com Çarşamba ve Perşembe günleri ziyaretçilerini ağırlamaya ara vermek zorunda kalan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 18 Nisan Cuma  da sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir program dahilinde konuklarını ağırladı. İlk olarak saat 10.00’da Kaptaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Başkan Uysal, dernek başkanı Nevzat Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Uysal’a çiçek takdim eden ve görevinde başarılar dileyen Başkan Yüksel, Ereğli için yapılacak her hizmette Karadeniz Ereğli Belediyesi ile omuz omuza olmaya hazır olduklarını söyledi.

Saat 10.45’te gerçekleşen bir diğer ziyarette de Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği Yönetim Kurulu Başkanlık Makamı’na çıktı. Dernek Başkanı Bahadır Kasap ve dernek yöneticilerinin yaklaşık on beş dakika görüştükleri Başkan Hüseyin Uysal konuklarına teşekkür ederken, Beşiktaş Karadeniz Ereğli Derneği Başkanı Kasap, ziyaretlerinin anısına Belediye Başkanı Uysal’a bir plaket takdim etti.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal günün üçüncü ziyaretinde de saat 11.00’de Karadeniz Ereğli Berberler Odası Yönetim Kurulu’nu ağırladı. Oda Başkanı Murat Cebesoy ve çok sayıda oda yöneticisinin yer aldığı ziyaret de yaklaşık on beş dakika sürdü.

 Belediye Başkanı Uysal’ın önemli ziyaretçilerinden biri de bir dönem Karadeniz Ereğli’de görev yapan ilçenin Eski Emniyet Müdürü Niyazi Koçak’tı. Koçak’ı makam odası girişinde karşılayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, nazik ziyaretinden dolayı Eski İlçe Emniyet Müdürü Koçak’a teşekkür etti. Koçak ziyaretindeki konuşmasında, görev yaptığı süre içinde büyük bir huzur ve mutlulukla yaşadığı Karadeniz Ereğli’nin, Uysal’ın Belediye Başkanlığındaki geleceğinde de her zaman huzurlu bir kent olması temennisinde bulundu ve Başkan Uysal’a görevinde başarılar diledi. Ziyaret yaklaşık on beş dakika sürdü.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER