LAFARGE’DEN ÇEVRE DUYARLILIĞI

LAFARGE’DEN ÇEVRE DUYARLILIĞI
gundemeregli.com-T.C.  Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen Çevre Haftası 5 ila 9 Haziran 2013 tarihleri arasında etkinliklerle kutlandı.

LAFERGE’nin de katıldığı etkinliklerin son gününde Doğa yürüyüşü düzenlendi. 9 Haziran 2013 Pazar günü saat 09.30 -12.30 arasında düzenlenen doğa yürüyüşü Harmankaya şelalelerinin bulunduğu zorlu bir parkur ile en son bitiş noktası olan Kent Ormanın da tamamlandı.  Doğa yürüyüşünün ardından Kent Ormanı  Elvan pazarcık’ ta 14.00- 18.30 saatleri arasında  Zonguldak halkının da katıldığı,  lezzetli ikramların olduğu   piknik yapıldı.

 

Etkinlikler kapsamında 9 Haziran 2013 Pazar günü  Lafarge programa dahil  oldu. Genel Müdür Merter Gençer ile birlikte beş çalışan yürüyüşe katıldı.

Piknik alanında kurduğumuz stand ile torbalı çimento markası Eksper ve yeni ürün olan tarım kirecini tanıtma fırsatını değerlendirildi. Zonguldak halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Lafarge çevreye verdiği önemi kamuoyuyla paylaşmanın mutluluğu yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER