Liderler en çok bağırsak ve mide problemi yaşıyor”

Zonguldak’ta “İletişim ve Diksiyon” konulu konferans veren TRT spikeri Zafer Kiraz, liderlerin en fazla mide ve bağırsak problemi yaşadığını söyledi.

Liderler en çok bağırsak ve mide problemi yaşıyor”
Zonguldak’ta “İletişim ve Diksiyon” konulu konferans veren TRT spikeri Zafer Kiraz, liderlerin en fazla mide ve bağırsak problemi yaşadığını söyledi.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nin konuğu olan TRT spikeri Zafer Kiraz, “İletişim ve Diksiyon” konulu konferansta öğrencilere ve davetlilere iletişim ve diksiyon konularında bilgiler verdi. Konferansta katılımcılara uygulamalı olarak diksiyon eğitimi de veren Kiraz, liderlerle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
Liderlerin yaşam tarzlarından bahseden Kiraz, günümüz liderlerinin en fazla bağırsak ve mide problemi yaşadığını söyledi. Kiraz, “İletişim ile ilgili bir başka konu da liderliktir. Lider kimdir? Lider olunur mu doğulur mu? Liderlerin özellikleri nedir? Bugüne kadar ortaya çıkan liderler ne yemiştir? Gıdalarına nasıl dikkat ederler? Hangi hastalıkları çekerler? Bunlar çok enteresandır. Lider olabilmek kolay değildir. Liderlerin geçmişteki veya günümüzdeki liderlerin ne yediğini bilseniz ya da ne tür şeylere meraklı olduğunu bilseniz inanamazsınız. Hepsinde tek bir problem var bir kere, mide ve bağırsak problemi var. Çünkü o sıkıntı sürekli mide ve bağırsağa vuruyor. Enteresan bir şeydir” dedi.
Konuşmasında Amerikan Başkanı’nı örnek olarak veren Zafer Kiraz, liderlerin yaşam tarzını da aktardı. Verdikleri eğitimde liderlerin dışkılarının ayrı bir yere gizlice gömüldüğünü söylerken salondakileri de güldüren Kiraz, şöyle devam etti:
“Biraz farklı bir konu ama onu da söyleyeyim. Örneğin Amerikan Başkanı, tuvalete gittiğinde o (dışkı) kanalizasyondan gitmez. O bir yerde saklanır ve imha edilir. Çünkü o (dışkı) ele geçirildiği anda Rus istihbaratı gizli servisi Amerikan Başkanı´nın o ele geçirdiğinden tahlilleri yaparak ne tür sorunu var, kanında problem var mı, midesinde problem var mı? Onun için atılmaz. Onlar bir yerde saklanır. Sonra bilinmeyen bir yerde yok edilir. Bu kadar önemlidir. Liderlerin şeyi (dışkısı) de çok önemlidir. Onun için lider deyip geçmemek gerekir. Gerçekten verdiğimiz eğitimlerde bunların hepsini anlatıyoruz.”
Zafer Kiraz, konuşmasında bazı televizyon muhabirlerinin röportaj sırasında tutum ve davranışlarını da eleştirdi. Kiraz, katıldığı eğitim programında ilgi gördü.
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER