Lösev, binlerce aileye yardım kolileri ulaştırıyor!

LÖSEV; Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 17.000’i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştıracak.

Lösev, binlerce aileye yardım kolileri ulaştırıyor!

LÖSEV; Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 17.000’i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştıracak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklayacak vedeğerli bağışçılarının destekleriyle onları yalnız bırakmayacak.

LÖSEV, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAKİ AİLELERİYLE

İFTAR YEMEKLERİNDE BULUŞUYOR!

Ekonomik zorluklar içinde uzun ve pahalı bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenleyecek. LÖSEV Ramazan Ayı boyunca binlerce lösemili çocuk ve ailesini iftar yemeklerinde buluşturarak onlara hem moral verecek, hem sıkıntılarını yakından dinleyerek kalıcı çözümler yaratacak.

LÖSEV İYİLİKLER TIRI RAMAZAN’DA HIZLANIYOR!

Yardım kolileri yüklü LÖSEV İyilikler Tırı da ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak üzere Türkiye’nin dört bir köşesinigezerek yardımlarını elden ulaştırıyor, bu sayede binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldürüyor. LÖSEV yardımtırında ailelerin iğneden ipliğe her türlü ihtiyacına cevap verecek ürün bulunuyor ve aileler ihtiyaçlarını gönüllerince temin edebiliyorlar.

LÖSEV İyilikler Tırı şimdiye kadar 66 ilde toplam 7 bin 594 aileye ulaştı.

İlinizde LÖSEV İyilikler Tırını gördüğünüz noktaya siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım elinizi uzatabilirsiniz.

RAMAZAN’DA SİZ DE LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA KOLİ KOLİ MUTLULUKLAR HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ!

Ramazan ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koli seçeneklerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok çeşit bulunuyor. LÖSEV’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere ben de bir koli almak istiyorum diyorsanız Acil Yardım Kolisi, Küçük Aile Kolisi, Büyük Aile Kolisi, Sağlıklı Sevinçli Aile Kolisi, Mutlu Aile Kolisi, Orta Aile Kolisiolmak üzere hazırlanan bağış kolisi seçeneklerine yönelik detaylı bilgilere  http://www.losev.org.tr/  sitesinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.

TÜM BAĞIŞLARINIZ ÇOCUKLARIMIZA UMUT OLARAK DÖNÜYOR

2010-2014 nakit maddi yardımlar, ayni yardımlar, sağlık ve tedavi yardımları, eğitim ve sosyal yardımlar başta olmak üzere kayıtlı hasta ve ailelerimize toplam 52.392.808.87 TL (Elli iki milyon üç yüz doksan iki milyar sekiz yüz sekiz bin seksen yedi) yardım ulaştırıldı.

Bağışçılarımızın destekleri ile ulaşan yardımlar çocuklarımıza umut olarak dağıtıldı. Sizlerde bu Ramazan Ayında Türkiye’deki tüm banka şubelerinden, PTT şubelerinden, telefonla arayarak, tüm faturalı hatlardan 3406’ya boş bir SMS göndererek veya www.losev.org.tr üzerinden bağış seçeneklerini inceleyerek çocuklarımıza birer umut bağışlayabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER