Lösev hastası çocuklar yararına etkinlik gerçekleştirildi

Lösev hastası çocukları yararına etkinlik gerçekleştirildi

Lösev hastası çocuklar yararına etkinlik gerçekleştirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, geliri Lösev hastaçocukların yararında kullanılmak üzere, hediyelik eşya satışı etkinliği gerçekleştirildiği bildirildi.
Lösev İl Başkanı Tarkan Adik, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları’ndaki etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, harçlıklarını vererek etkinliğe katkı sağlayan öğrencilere teşekkür etti. Lösev’e yakalananların her geçen gün arttığını belirten Adik, şöyle dedi:

1,5 YAŞINDAKİ BİR KIZ…
“Lösev ailesi olarak TED kolejinde standımızı açtık. Lösev için elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz. Bu ikinci olumuz oldu, böyle devam edecek. Mümkün oldukça, Ereğli ve Zonguldak’taki tüm okullarda stantlar açarak Lösev’e katkı sağlayacağız. Lösev, günden güne artıyor. Daha yarım saat önce 1,5 yaşındaki bir kızımızın bile hastalandığı haberini aldık. O’nun için, elimizden ne gelirse yapmak için çaba başlattık.” Adik, standın yarında (12 Ocak) açık olacağını sözlerine ekledi. Standa gelen idareci, öğretmen ve öğrenciler, sunulan hediyelik eşyalardan satın aldılar.

İLKİ, DAHA ÖNCE YAPILMIŞTI 
Elde edilen geliri, Lösev’in hesabına yatırılarak, hasta çocukların tedavilerinde kullanılacak etkinliğin ilki Nurdan ve Ahmet Orhanoğuz İlkokulu’nda yapılmış, bu etkinlik 3 gün sürmüştü.
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER