Madenoğlu,Bugün Müstesna günlerden birini yaşıyoruz

Madenoğlu,Bugün Müstesna günlerden birini yaşıyoruz

Madenoğlu,Bugün Müstesna günlerden birini yaşıyoruz

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramıdolayısıyla Bayramlaşma programı düzenlendi. Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlığı tarafındanorganize edilen bayramlaşma programı her yıl olduğu gibi bu yılda AtatürkKültür Merkezinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma Programına ; “Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHPZonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, KaradenizBölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Özgür Kildilli, Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,Ormanlı Belde Belediye Başkanı BayramBaşol,Kdz.Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Neriman Efe Turan ve SahilGüvenlik 301 Botu Komutanı Deniz Yüzbaşı Gökhan Akgün ,AK Parti Ereğli İlçeBaşkanı M.Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı, MHP Ereğliİlçe Başkanı Talat Şeker, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı YusufZiya Odabaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan ve YönetimKurulu üyeleri, AK Parti 22 ve 23. Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK PartiZonguldak Önceki Dönem Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, Belediye MeclisÜyeleri, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim KuruluBaşkanvekili İrfan Yazıcıoğlu, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği BaşkanıBirkan Demirel ,Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Protokol üyeleri vatandaşlarla ve programa katılan katılımcılarla bayramlaşırken, bayramlaşma programının duasını Ereğli Müftüsü Recai Albayrak yaptı.

BUGÜN MÜSTESNA GÜNLERDEN BİRİNİ YAŞIYORUZ

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu bayramlaşmaprogramında yaptığı konuşmada, Kurban Bayramını bir arada kutlamanınmutluluğunu yaşadığını kaydetti. Birliğin, Beraberliğin, Kardeşliğin veDostluğun doruk noktasına çıktığı Bir Kurban Bayramı yaşanmasını temenni edenKaymakam Madenoğlu yaptığı konuşmada ; “Bugün Müstesna günlerden biriniyaşıyoruz. Birliğin, Beraberliğin ve kardeşliğin dostluğun doruk noktasınaçıktığı zirve yaptığı bir Kurban bayramdayız. Gerçekten Ramazan Bayramı Kurban Bayramıve diğer milli bayramlarımız, Bizleri birbirine yaklaştıran aramızdakidostlukları pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran ve gerçekten mutlu olmamızısağlayan günlerdir. Yüce Mevla sadece ilçemizde değil, Bütün Türkiye’mizde vebütün Dünya’da huzur ve mutluluğun daim olduğu ve kötü günlerin ortadankalktığı dünyanın her köşesinde barışın ve hukukun egemen olduğu insanlarınbirbirine saygısının egemen olduğu bir dünyayı ortaya koysun” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Geçtiğimiz Temmuz ayının 15’nde gerçekleşen Menfur olayda şehit olan Asker, Polis ve sivil vatandaşlara  yüce Mevla’danrahmet dileyen Kaymakam Madenoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü ;” Bu bayramvesilesi ile o vatandaşlarımıza rahmet dilediğimiz gibi Türkiye’mizin birbölgesinde Doğu ve Güneydoğu’da bir başka yerlerde şehit olan kardeşlerimize deyine yüce Mevla’dan rahmet diliyor, Mekânları cennet olsun diyoruz,Gazilerimize ’de yüce Mevla’dan uzun ömürler diliyoruz. ”dedi.

Öte yandan buradaki bayramlaşma öncesinde Protokol tarafından, Kız yetiştirme Yurdu ve İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret edilerek, Bayramlaşma programı düzenlendi.





Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER