Mahalleli, yetkililerden yardım istedi

Yıllardır Bozuk olan yollarının yapılmamasına tepki gösteren Mahalleli vatandaşlar, Mahallerinde 4o yıldır bozuk olan yollarının yapılmadığını ve hiçbir yetkili’nin inceleme yapmak için mahallelerine gelmediklerini ifade ederek, Gerekirse Eylem yapacaklarını belirttiler.

Mahalleli, yetkililerden yardım istedi

Yıllardır Bozuk olan yollarının yapılmamasına tepki gösteren Mahalleli vatandaşlar, Mahallerinde 4o yıldır bozuk olan yollarının yapılmadığını ve hiçbir yetkilinin inceleme yapmak için mahallelerine gelmediklerini ifade ederek, Gerekirse Eylem yapacaklarını belirttiler.

Kdz. Ereğli, Korubaşı Mahallesi’ne bağlı Alkaya sokakta yaşayan vatandaşlar bozuk olan yollarının yapılmamasından dolayı çok sıkıntı yaşadıklarını, okula giden çocuklarını, bozuk olan yoldan dolayı hiçbir servisçinin taşımadığını belirterek, Bozuk olan yollarının yapılması konusunda yetkililerden kendilerine yardımcı olunması konusunda destek istediler.

Okula giden öğrencilerini tarım aracı olarak bilinen Pat-Patlarla taşıdıklarını belirten mahalle sakinlerinden bazıları, Yetkililer Pat-Pat araçlarını amaç dışı kullanılmaması yönünde uyarılarda bulunuyorlar .Ama bizler mecburuz çocuklarımızı bozuk olan yoldan dolayı Pat-Patlarla taşımak zorunda kalıyoruz, Eğer ölümlü bir kaza olduğu takdirde bunun sorumlusu kim olacak diyerek yetkililere seslendiler.

“40 YILDIR BURADAYIM,HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI”

Korubaşı mahallesi Azası Hasan Zaman,40 yıldır Mahallelerine yol yapılmasını beklediklerini belirterek şunları söyledi; “Hiçbir yetkili mahallemize gelip yollara bakmadı, Bizlerde bu zamana kadar sesimizi çıkarmadık, Çocuklarımız okula gelip gitmekte zorluk çekiyor, Servis yok, kendi araçlarımıza her yıl lastik almak zorunda kalıyoruz, Ön takım yaptırıyoruz, yani Sanayiye çalışıyoruz,40 yaşındayım 1974’te buraya geldim, burası 1974 yılından bu yana böyle, Mahallemizde 15 Öğrenci var. Hiçbir servisçi burayı istemiyor, Devletin bizlere bir şey verdiği yok, kendimizin bile tuttuğu servis gelmiyor buraya. Ne yaptıysak buraya bir türlü bir şey yaptıramadık “şeklinde konuştu.

“YETKİLİLERDEN YARDIM İSTİYORUZ”

Mahalle sakinlerinden Asiye Babaoğlu ise 10 yıl önce mahalle’ye gelin olarak geldiğini belirterek, aynı yol değişen bir şey yok, yetkilerden yolun yapılması ve çocuklarımız için servislerin gelmesi noktasında yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

“GEREKİRSE EYLEM YAPACAĞIZ”

Diğer yandan mahalle sakinlerinden Mustafa Köseoğlu ise, Gerekirse yol yapılması konusunda eylem yapacaklarını belirterek, Bu yolu bir türlü yaptırmamız lazım, Çünkü hep sıkıntı içerisindeyiz, Okullar açılacak her yıl aynı sıkıntıyı yaşıyoruz, çocuklarımız okula gidecekler, hiçbir servisçi burayı istemiyor, gelmek istemiyor, tüm yetkilerden yardım bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER