MALĞAÇ KÖYLERE KAMERA KURULMASINI SAĞLAYACAĞIZ

MALĞAÇ KÖYLERE KAMERA KURULMASINI SAĞLAYACAĞIZ
gundemeregli.com-Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç, köylere kamera sistemi kurulması konusunda muhtarların destek verdiğini bu yönde çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Muhtarlar Derneği ziyaretinde köylere kamera sistemi kurulması konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Muhtarların kamera sistemi kurulması için destek verdiğini belirten Malğaç, “Bu konuyu Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında zaten dile getirmiştik. Bu konuda muhtarlarımız oldukça hevesliler, köylerimizin ana güzergahlarına bir kamera sistemi kuralım dedik. En azından köylere girip çıkan vatandaşların bir kaydı elimizde olur, maalesef köy yerlerinde bilgi eksikliğinden veya olayları yorumlayamamasından kaynaklanan vatandaşlarımızın mağduriyetleri yaşanıyor. Gerek kapıdan satışlarda, hırsızlık olaylarında, devlet malına zarar verme olsun, insanların can ve mal güvenliği açısından olsun kamera sistemi bir nebze olsun bu sorunlarımızı çözmeye katkıda bulunacaktır. Muhtarlarımız bu konuya hepsi evet dediler, kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve desteklerini bekliyoruz. Bu sene bu işin maddi konusunu çözersek, önümüzdeki sene diğer kısımlarını da tamamlayarak köylerimizin ana güzergahlarına kamera sistemi kurulmasını sağlayacağız” dedi
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER