Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu, BEÜ´de toplandı

Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu, BEÜ´de toplandı

Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu, BEÜ´de toplandı

Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Toplandı

18 Mart 2016 Cuma günü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Bayram Akbaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Hak-İş Genel Sekreteri Osman Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu katıldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantı öncesinde bir açıklama yapan Başkan Akbaş şunları söyledi: “Zonguldak’ta bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bülent Ecevit Üniversitesinin başarılı çalışmalarını büyük bir memnuniyetle takip etmekteyiz. Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, emek şehri olarak anılan Zonguldak’a otuz bin öğrencisiyle ve yapmış olduğu araştırmalar ve ürettiği hizmetlerle büyük bir değer kattığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Sayın Rektörümüz sadece Bülent Ecevit üniversitesinde güzel şeyler yapmıyor, aynı zamanda Ankara’da da yürüttüğü ilave görevlerle ulusal ölçekte de yükseköğretime önemli katkılarda bulunuyor. Sayın Rektörümüze hem MYK başkanvekili olarak kurumumuza uzun zamandır yapmış olduğu katkılardan dolayı hem de yönetim kurulu toplantısını Zonguldak’ta gerçekleştirebilmemize imkan verdiği ve misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mesleki Yeterlilik Yönetim Kurulu Üyelerinin Üniversitelerinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: “Ülkemizin gelişmişlik düzeyine paralel olarak mesleki yeterlilik alanında ciddi çalışmalar yürütülmektedir. Sayın Başkan ve Üyelerine Üniversitemize ve Zonguldak’a tekrar hoş geldiniz diyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

MYK yönetim kurulu üyeleri Yönetim Kurulu toplantısından sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette MYK Başkanı Bayram Akbaş, MYK’nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında Sayın Kaban’a bilgi verdi. Ziyaret sonrası yönetim kurulu üyeleri Farabi ve İbn-i Sina kampüsünde incelemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER