Mezarlıklarda Bayram temizliği..

Mezarlıklarda Bayram temizliği..

Mezarlıklarda Bayram temizliği..

Kdz.Ereğli’de, vatandaşların bayram öncesi vebayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alanmezarlıklar, Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerekbayrama hazır hale getirildi.

Kdz. Ereğli BelediyesiMezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramında vatandaşların rahatbir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için ilçe genelindeki 57 mezarlıktatemizleme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kdz.Ereğli Belediye BaşkanYardımcısı Ayhan Atay, Arife günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşların,vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzlukyaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Atay, yıl içerisindedüzenli olarak Mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerinibelirterek; “Bayram öncesi, Şehir Mezarlığımız dahil 57 mezarlık alanını dahatemiz ve düzenli hale getirmek için çiçekler ve ağaçların sulama işlemleriyapılırken, yollar, mezarlar ve oturma alanlarının tamamı titiz bir çalışmaylatemizlenip bakımları yapıldı. Vatandaşlarımızın dinlenmesi ve taziyeleri kabuletmesi için mezarlık içine konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alançeşmelerin de onarım ve tamiratları yapıldı” dedi.

Atay ayrıca, MezarlıklarMüdürlüğü bünyesinde bulunan Cenaze Hizmetleri Birimi’nin, taziye yemekleri vecenaze defin işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmeye devam ettiğinibildirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER