Mhp’li Sözer tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı Mahsum Korkmaz’ın dikilen heykeline tepki gösterdi.

Mhp’li Sözer tepki gösterdi

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı Mahsum Korkmaz’ın dikilen heykeline tepki gösterdi.

MHP’li Sözer konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Milli iradeyi sadece oydan ibaret gören, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Açılım adı verilen ihanet sürecine eklenen en son halka Diyarbakır´da açılan terörist mezarlığına bir askerimizi şehit eden vatan haini bir insan müsveddesinin heykelini dikmek olmuştur. Kars’da ki İnsanlık Anıtı için “ucube” ve “bir garip şey” nitelendirmesi yaparak “Kars’da ki ucube heykeller kaldırılmalıdır” talimatı veren Başbakan acaba bu heykeli neye benzetecek ve kaldırılması yönünde ne zaman talimat verecektir? Uzun Hasan’ın diyarı Diyarbakır’da yaşanan bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmeli ve heykel yıkılmalıdır. Başbakan yardımcısı Beşir Atalay´ın bu konudaki vaatleri sınır tanımıyor. Dağdan inen teröristlere psikolojik yardımdan, banka kredileriyle ticarete atılmaktan hatta TOKİ aracılığı ile ev sahibi olmalarına kadar varmaktadır. Buradan soruyorum “Yeni Türkiye” dedikleri bu mudur? Türk bayrağının açılmasını provokasyon olarak nitelendirenler, devletin tabelasından ve hafızasından Türklüğü çıkarmak adına “T.C” tabelalarını sökenler, andımızı kaldırmayı demokratikleşme adımı olarak lanse edenler canlarına kasteden teröristlerin heykelleri dikilirken niçin bir tane dahi güvenlik görevlisini oraya göndermemiştir? Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor ve bu yaşananların önüne geçebilmek için 7 Haziran 2015 de yapılacak ve Cumhuriyetimizin Üniter yapısını belirleyecek genel seçimlerde herkesi Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında toplanmaya davet ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER