MİDİLLİ PARK , YENİ YENİDEN....

MİDİLLİ PARK , YENİ YENİDEN....

 

gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Beraberinde Kdz Ereğli İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren ve Aydınlar Köyü Muhtarı Muhammet Kocaman ile birlikte 6 Haziran’da bölgede meydana gelen büyük sel felaketi sonrası büyük zarar gören ve 50 kişilik ekibin 1 Hafta boyunca yoğun çalışması sonucu yeniden açılan Midilli Park’ın açılışına katıldı.

Çakır, 6 Haziran’da meydana gelen büyük sel felekti sonrası büyük bir özveri ve gayret gösterilerek yeniden vatandaşın hizmetine açılan Midilli Park’ın Ereğli’ Halkı’nın nefes alabileceği alanlardan bir tanesi olduğunu dile getirerek, Bu güzide piknik alanımızın yeniden vatandaşın hizmetine açılmasından dolayı Midilli Park Sahibi Özcan Sarı ve Çalışanlarına tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇAKIR, BURASI EREĞLİ HALKININ NEFES ALABİLECEĞİ YERLERDEN BİR TANESİ

Bölgede meydana gelen büyük sel felaketi sonrası Başta Ormanlı Beldesi ile Çaylıoğlu beldesi olmak üzere, Hasbeyler, Ortaköy, Çay köyü, Süleymanlar ve Aydınlar köyünde vatandaşların yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirten Çakır Şunları Söyledi;”Bölgemiz geçtiğimiz hafta çok büyük felaket atlattı. Bunlardan Bir tanesi de Midilli Park’tı. Can Kaybının Olmaması bizleri mutlu etti. Burası Ereğli Halkı’nın hafta sonları nefes alabileceği yerlerden bir tanesi, Yeniden Ereğli’ye kazandırılmasından dolayı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte yeniden vatandaşın hizmetine açılan Midilli Park’ın Ereğli halkına hayırlı olmasını diliyorum,Bizler her zaman olduğu gibi Selden Dolayı zarar gören vatandaşımızın yaralarını sarmaya devam edeciğiz,bizlerden ne isteniyorsa ,yapmamız gereken ne varsa hazırız “dedi.

MİDİLLİ PARK’I YANİDEN MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNE AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Büyük Sel felaketi sonrası tekrar kapılarını müşterilerine açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Midilli Park Sahibi Özcan Sarı, Bu aşamada bizlere yardımlarını esirgemeyen, AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ’a, Zonguldak Valimiz Ali Kaban’a, Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı’mız İbrahim Çay’a, Kdz Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a ve AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile İl Genel Meclisi üyelerine çok teşekkür ediyorum “ dedi.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Midilli Parkı tekrar Ereğli halkına kavuşturdukları için çok mutlu olduklarını belirten Sarı; “Geçen hafta Cuma günü sel baskını ile beraber bir afet yaşadık, Allahtan can kaybımız olmadı. Bunun peşinde 50 kişilik bir ekip kurduk, Gece- Gündüz çalıştık, Ereğli halkımıza ve değerli Müşterilerimize tekrar tesisimizi açtık, Büyük maddi zararımız var ama bunları Devletimiz sayesinde aşacağımıza inanıyoruz. Bu aşamada bizlere yardımlarını esirgemeyen Sayın Milletvekillerimiz Prof Dr. Ercan Candan’a, Özcan Ulupınar ’a, Zonguldak Valimiz Ali Kaban’a, İlçe Kaymakamımız İbrahim Çay’a ve Kdz Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a çok teşekkür ediyorum.

ÇAKIR VE İLGENEL MECLİSİ ÜYELERİ AÇILIŞIMIZA KATILDILAR

AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve İl genel meclisi üyeleri açılışımıza katılıp bizleri mutlu ettiler. Tüm Ereğli halkına müşterilerimize ve tüm dostlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum, Tekrar Ereğli halkına böyle bir tesisi kavuşturduğumuza çok mutluyum, Sağ olsun müşterilerimizde bizleri yalnız bırakmadı. Hayırlısıyla yeniden açtık, Daha iyi hizmet vermeye çalışacağız, yaralarımızı en kısa sürede saracağımıza inanıyorum.

KÖY MUHTARI KOCAMAN, NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTILAR

Aydınlar Köyü Muhtarı Muhammet Kocaman ise yaptığı açıklamada, Öncelikle bizleri bu süreçte yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen, AK Parti Zonguldak Bölge Milletvekillerimiz Prof Dr. Ercan Candan’a, Özcan Ulupınar ’a, Zonguldak Valimiz Ali Kaban’a, İlçe Kaymakamımız İbrahim Çay’a, Kdz Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a, AK Parti Ereğli İlçe başkanımız Fatih Çakır’a ve İl Genel Meclisi üyelerimize çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, Sel felaketi boyunca bizleri yalnız bırakmadılar, sürekli irtibat halindeydik, ne yapılması gerekiyorsa yaptılar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER