MİGROS FESTİVALE DAMGASINI VURDU

MİGROS FESTİVALE DAMGASINI VURDU
 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli MİGROS şubesi tarafından festival dolayısıyla kurulan stant etkinliklerin en dikkat çeken organizasyonlarından biriydi.

Bu yıl 20.si gerçekleştirilen Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat festivalinde Türk perakende ve gıda sektörünün önde gelen firmalarından MİGROS ‘un Kdz. Ereğli şubesi tarafından festival dolayısıyla kurduğu stant büyük ilgi gördü ve 3 gün boyunca açık kaldı.

Migros Kdz Ereğli Şubesi Mağaza Müdürü İsmail Aykol, 3 gün süren Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat festivaline Kortej yürüyüşünden festivalin son gününe kadar destek verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Festivale biz bu yıl Migros olarak elimizden geldiğince destek verdik. Kortej yürüyüşüne katıldık, 3 gün boyunca Festival kapsamında stantlarımızı açarak bu organizasyonun içende bulunduk. Merkezimizden talep ettiğimiz, promosyon malzemeleri dağıttık. 3 bin Balon, bin bayrak, bin 500 civarında Migrosun çikolatalı gofretini dağıttık. Çocuklarımızın hoşuna gitti. Özellikle çocuklarımızı şenlendirmek için getirmiştik bunları. Festival alanına küçük bir stant açtık ve tabii ki Migros’ un sembolü olan Kanguruyu getirdik. Bu Kanguru çok büyük beğeni topladı ve ilgi çekti. Özellikle Çocuklarımızın, yerli-yabancı turistlerin, Ukraynalı bir grup vardı onlar çok beğendi. Letonyalı Halk dansı grupları vardı onların çok hoşuna gitti ilgi gösterdiler. Kangurumuzu Amfi tiyatroda dolaştırdık bütün çocuklarımız peşlerinden koşarak, ilgi gösterdiler. Güzel katkı sağladığımızı düşünüyorum, Bu yıl ilk defa bu şekilde çocuklarımıza yönelik vatandaşlarımıza yönelik çikolata, bayrak balon dağıtma gibi bir uygulamamız oldu. Olumlu tepkiler aldık, Özellikle mağaza müşterilerimizin ilgisini çekti, bizim bu organizasyonun içinde yer almamız. Muhtemelen önümüzdeki yıllarda da daha geniş daha kapsamlı daha da değişik uygulamalarla desteğimize devam edeceğiz, 3 gün boyunca devam eden 20.uluslararası sevgi barış dostluk kültür ve sanat Festivali’nin içinde yer alarak küçük çocukların sevineceği hediyeleri verdik vatandaşlarımızda bizi bol bol fotoğrafladı, özellikle kangurumuza yoğun ilgi vardı, hoş bir ambiyans oldu” dedi.

Öte yandan Aykol, ayrıca festival kapsamında destek veren Mağaza yöneticisi Erkan Onur Köseli’ye mağaza çalışanlarına 3 gün boyunca destek verip büyük özveri ile çalışmalarından ötürü teşekkür etti .

,

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2013, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER