Milletvekili Ünal Demirtaş, MÜSİAD’da teşvik ve birlikteliğe vurgu yaptı

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Ahmet Altun ile birlikte MÜSİAD Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Ünal Demirtaş, MÜSİAD’da teşvik ve birlikteliğe vurgu yaptı

CHPZonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Ahmet Altun ile birlikteMÜSİAD Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti. MÜİSAD Zonguldak Şubesininhazırladığı ‘Zonguldak sorunları ve çözüm önerileri’ raporunun da verildiğiMilletvekili Ünal Demirtaş, teşvik başta olmak üzere kentin yararına olacakprojelerde Ak Parti Milletvekillerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, seçildiğindehayırlı olsun ziyaretinde bulunan MÜSİAD Zonguldak Şubesine iadeyi ziyarettebulundu. CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun’un da katıldığı ziyarette konuşanMilletvekili Ünal Demirtaş, “Ankara ziyaretinizden mutluluk duymuştuk. Bizlerde iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürederiz” dedi. Terör olaylarının olmadığı bir Türkiye özlemi içinde olduklarınıifade eden Milletvekili Demirtaş, bir an önce terör olaylarının bitmesitemennisinde bulundu.

Zonguldak’ın ekonomisinin kötüye gittiğine dikkat çekenCHP Milletvekili Ünal Demirtaş, “Teşvikte gerideyiz. İşsizlik sorun. İşsizliğiçözmek için yatırım yapmak gerekiyor. Yatırımın olması için teşvikinyükseltilmesi ve bölgenin daha cazip hale getirilmesi gerekiyor. Yatırımteşvikinin yükseltilmesi için elimizden geleni yaparız. Hükümete destekveririz. Son gelişmelerle 10 bin civarında işsiz oldu. Zonguldak’ta 400 trilyonlukbir küçülme var. Üretimi artırmamız lazım. Üretim artarsa istihdam artar.Üreten Türkiye, üreten Zonguldak’tan yanayız” dedi.

“TERÖRÜNPANZEHİRİ BİRLİKTELİK”

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren MÜSİADZonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Terör olayları herkes gibi bizleri deüzüyor. Terörün birlikteliğimizi bozmak için yapıldığı bir gerçek. Bununiçindir ki terörün panzehiri birliktelik. Birlikteliğimizi sağladığımız,koruduğumuz sürece terör de amacına ulaşamayacaktır, ülkemiz de gelişmesinisürdürecektir. Bu birlikteliği sağlama adına sizlere önemli görevler düşüyor”dedi.

Zonguldak ekonomisinin canlandırılmasının yolununteşvikten geçtiğini tekrarlayan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak’ınekonomisini çeşitlendirme ve işçinin başkentiyle birlikte girişimcinin debaşkenti olmasını önemsiyoruz. Teşvik girişimci için çok önemli. Teşvik olduğuiçin bir çok yatırımların Zonguldak yerine Düzce’ye gittiğini biliyoruz. Buanlamda teşvikin yükseltilmesi konusunda birlikte hareket edilmesi vemüteşebbisimizin desteklenmesi gerekir” dedi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, MÜSİADZonguldak Şubesi olarak hazırlanan ‘Zonguldak Bölgesel durum, Hedefler,Faaliyetler, Öneriler’ dosyasını CHP Milletvekili Ünal Demirtaş’a sundu. MÜSİADZonguldak Şubesi anı defterine düşüncelerini de yazan Milletvekili Demirtaş’aMÜSİAD’ın şildi takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER