MİNİBÜS DEVRİLDİ,7 YARALI

MİNİBÜS DEVRİLDİ,7 YARALI
gundemeregli.com-Zonguldak-İstanbul arası karayolunun 18. kilometresinde virajı alamayan bir yolcu minibüsü devrildi. Meydana gelen kazada, 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 10.00 sıralarında Zonguldak-İstanbul arası karayolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Şendoğan Pazarcıklı (36) idaresindeki 67 AS 611 plakalı yolcu minibüsü, Ereğli istikametine seyir halindeyken Üçköy mevkiisinde virajı alamayarak orta refüje devrildi. Yaklaşık 10 metre sürüklenen minibüste bulunan 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine 3 ayrı ambulans sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Minibüste yolcu olarak buılunan ve kazada yaralanan Nezahat Güney (44) Ereğli Devlet Hastanesi’ne, Burak Kahveci (29), Şeyda Akçal (25), Selin Kara (23), Savaş Tekoğlu (36) ve Aynur Yanık (36) ise ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan araç sürücüsü Şendoğan Pazarcıklı ise polis tarafından hastaneye götürüldü.
Araç sürücüsü Pazarcıklı, virajı döndüğü sırada minibüsün kaydığını ve direksiyonu toparlamaya çalışırken devrildiğini söyledi. Kaza yerinde bulunan diğer araç sürücüleri ise kazanın yaşandığı bölgede yolun kaygan olduğunu ve diğer araç sürücülerinin de sürekli kaza tehlikesi yaşadığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri de “Yavaş gidecekler. Bunun çözümü bu” yanıtını verdi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER