MOLLABEY ESNAFINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

MOLLABEY ESNAFINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
gundemeregli.com Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, geçtiğimiz pazartesi günü şiddetli yağmurun ardından oluşan sel ve su baskınlarıyla işyerleri zarar gören Mollabey Köyü esnaflarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sel ve su baskınından en fazla zarar gören yerleşim birimlerinden biri olan Mollabey Köyü’nü ziyaret etti. İşyerlerinde temizlik çalışmalarını sürdüren esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Nuri Tekin, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Mollabey’de günlük yaşama tekrar dönülmesi için Alaplı Belediyesi araçlarının seferber edildiğini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “İtfaiye araçlarımız ve kanal açma aracımız bugün sabahtan beri Mollabey’de çalışıyor. Tıkanan yağmur suyu kanalları açılıyor, suyun çekilmesinin ardından çamur deryasına dönen sokaklar itfaiyemizce tazyikli suyla yıkanıyor.  “ dedi.  Esnaflara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “İmkanlarımız çerçevesinde, Alaplı Belediyesi olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız. Gerekli temizlik yapılıncaya kadar ekiplerimiz burada kalacak. “ dedi.
Esnaflar da Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ettiler.
Bu arada Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sel ve su baskınından zarar gören Belediye’ye ait tesislerde de incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER