Müftü Albayrak Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Kdz. Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Müftü Albayrak Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Kdz. Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, Kutlu Doğum Haftasıetkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaretetti.

Gerçekleşen ziyarette, 9 Nisan tarihinde başlayan haftaetkinliklerinin 20 Nisan tarihine kadar süreceğini söyleyen Albayrak,etkinlikler kapsamında 14 Nisan Perşembe günü saat 17.30da, belediyeninkatkıları, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nurettin Nursaçan’ınkatılımıyla geniş çaplı bir program hazırlandığını da dile getirdi.

Albayrak, “Etkinliklerimize katkılarınızdan dolayıBelediye Başkanımız olarak sizlere ve Belediyemiz personeline teşekkürediyorum” dedi.

Albayrak, Başkan Uysal’a gül ve etkinlik davetiyesinitakdim ederken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal’da, “Böylesi özel gün ve haftalar, tüm insanlık için değeri biçilemez bir fırsattır.Tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER