MUHTAR ADAYI ÖYLE BİR VAATTE BULUNDU Kİ

MUHTAR ADAYI ÖYLE BİR VAATTE BULUNDU Kİ
gundemeregli.com-Düzce’nin Aydınpınar Köyü tarihinde ilk kez bayan muhtar adayı olan Ayfer Yüksel, muhtar seçilmesi durumunda kendisine verilecek maaşı öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyledi.
Son dönemde hem Düzce’de hem de ülke genelinde özellikle muhtarlık yarışında birçok ismin ön plana çıkması, muhtar maaşlarına yapılan zam olarak gösteriliyor. Yeni seçilen muhtarların maaşlarının yaklaşık 900 liraya çıkması muhtarlığı cazip hale getiriyor.
Aydıpınar Köyü’ne muhtar adayı olan ve köy tarihinde ilk kez bayan muhtar adayı olan Ayfer Yüksel yine bir ilke imza attı. Ticaretle uğraşan Aydınpınar Köyü Muhtar Adayı Ayfer Yüksel anlamlı bir söz verdi. Kendisinin çıkar için değil hizmet için görev başına gelmek istediğini söyleyen Yüksel, muhtarlıktan gelecek maaşı köyünde oturan, durumu iyi olmayan ve üniversite öğrenimi gören öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyledi.
Yüksel, “Amacım Aydınpınar Köyü’nü hem kültürel hem sosyal hem de ekonomik anlamda en üst düzeye taşımak. Bunun için çalışmalar yapmak Düzce’ye ve Aydınpınar’a hizmet etmek için yola çıktım. Hiçbir zaman çıkar kavgasına düşüp, kendi çıkarlarımı ön planda tutmadım. Bu yüzden muhtarlık maaşından gelecek olan maddi geliri durumu zayıf olan ve köyümüzde oturup da üniversite öğrenimi gören kardeşlerimize burs olarak dağıtacağım” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER