Muhtar Tufan´dan örnek davranış

Muhtar Tufan´dan örnek davranış

Muhtar Tufan´dan örnek davranış



Zonguldak’ın Alaplı İlçesi ve Yığılca Yolu arasında Pat-pat(Tarım aracı )’nın dereye uçması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren HacıOsman Coşkun son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz hafta sonu AlaplıKüçükkaymaz köyü su şebekesi yenileme çalışmasına giden köylüleri taşıyanpat-pat dereye uçmuş ve kazada Osman Çoşkun hayatını kaybetmiş ve 3 kişiyaralanmıştı.

MERHUME ÇOŞKUN GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ.

Kazada hayatını kaybeden Hacı Osman Coşkun (67) 11Aralık Pazar günü öğle namazına müteakip gözyaşları içerisinde ailemezarlığında toprağa verildi. Merhum Çoşkunun cenazesine , Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile  çok sayıda dost ve akrabası katıldı.

YILMAZ’DAN TUFAN’A TEŞEKKÜR

Öte yandan, Merhum Hacı Osman Coşkun’un cenazesininardından Ekibi ile birlikte arızayı gidermek için harekete geçen Hasan KöyüMuhtarı Recep Tufan, 3 saatlik bir çalışmanın ardından arızayı gidererek, Heriki köyü bir köy gibi gördüklerini ve her zaman yardıma hazır olduklarını söyledi.Tufan ayrıca, Yeniköy muhtarı Ahmet Durmaz ile birlikte ekip oluşturduklarını ve Kazada ormana uçan Pat-Patı kaldırmak için çalışma başlattıklarını ifade etti.Küçük Kaymaz Köyü Muhtarı İbrahim Yılmaz ise, kendilerini böyle acılı gündeyalnız bırakmayan Hasanlı köyü Muhtarı Recep Tufan ve ekibine teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 09:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Tufan
Recep Tufan - 7 yıl Önce

kolsuz olmuş, komşusuz olmamış,bu ata sözü ilkesine uygun komşuluk ilişkilerini yaşamaya,yaşatmaya çalışıyo t uz,yine komşun açken tok uyuyamazsın şiarıyla komşumuzun bir ölü üç yaralı olarak geçirdikleri kaza sonucu komşu köyümüz susuz dururken bizler komşu olarak nasıl sulu hayat yaşayabiliriz .bu duygu ve düşünce ile hemen ekibimi alarak ormanda kaza yerine giderek su arızasını gidererek suyu köye verdik .ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. ölen kardeşime allahtan rahmet kederli aile bireylerine ecri sabırlar ,yaralılara acil şifalar dilerim.

SIRADAKİ HABER