Muhtarlar eğitimlerini tamamladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarına yönelik‘Hizmet İçi Eğitim Semineri ve Bilgisayar Kursları’ düzenlendi.

Muhtarlar eğitimlerini tamamladı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarına yönelik‘Hizmet İçi Eğitim Semineri ve Bilgisayar Kursları’ düzenlendi.

‘Hizmet İçi Eğitim Semineri’ Müftülük Konferans Salonu’nda verilirken, bilgisayar kursları ise Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Müftülüğü Konferans Salonunda sertifika töreni düzenlendi. Düzenlenen Sertifika Programında bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Kaymakamı Madenoğlu, Köy ve mahalle Muhtarlarına yönelik başlattığımız ‘Hizmet İçi Eğitim Semineri ve Bilgisayar Kursları’na katılan muhtarlara teşekkür etti

Kaymakam Madenoğlu konuşmasında ayrıca, “Hizmet İçi Eğitim Semineri ve Bilgisayar Kursları ’nı başarıyla tamamlayan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Eğitimlere katılamayan muhtar arkadaşlarımız içinde ilerleyen dönemlerde yeni kurslar açmayı düşünüyoruz. Hizmet İçi Eğitimlerimiz ve Bilgisayar Kurslarımızın muhtarlarımıza fayda sağlayacağı çalışmalarını daha hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracaklarına inanıyorum. Aklılarına takılan her türlü konuyu Eğitimleri veren uzman arkadaşlarımıza ulaşarak çözüm yolu bulabilecekler. Eğitimlerin katkısını göreceklerine inanamıyorum” dedi

MUHTARLARA SERTİFİKALARI PROTOKOL TARAFINDAN VERİLDİ

‘Hizmet İçi Eğitim Semineri ve Bilgisayar Kursları’na katılan muhtarların sertifikaları, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Tufan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Kaymakamlık Daire Müdürleri tarafından verildi.

KILIÇ, KURSLAR ÇOK FAYDALI GEÇTİ

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ise, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen köy ve mahalle muhtarlarına yönelik eğitim semineri ve bilgisayar kurslarının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER