MUHTARLAR VALİ KABAN´I ZİYARET ETTİ

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak ‘ta nezaket ziyaretlerinde bulundu.

MUHTARLAR VALİ KABAN´I ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com-Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak ‘ta nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak Valisi Sayın Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek bir süre sohbet eden Vali Kaban, derneğin başkanı Kılıç’tan bilgi aldı.Ziyarette bir konuşma yapan Dernek Başkanı Kılıç, “İlçemizde muhtarlar derneğimizin 12. güzel bir kongremizi gerçekleştirdik. Kavgasız, düğüşsüz, birlik beraberlik içerisinde, seçimden sonrada birlikte el kaldırarak, Ereğli’miz kazandı. Biz kazanmadık, 133 muhtarımız kazandı. Bu amaçla sayın valim sizlere ziyaret etmek istedik. Sayın valim ne zaman uygun olursanız, sizleri Ereğli’ye bekliyoruz. Sizleri Ereğli’mize ve köylerimize gezdirmek istiyoruz. Yasalar doğrultusunda her zaman birlik beraberlik içerisinde çalışmak istiyoruz. Sayın valim sizlerin desteğinizi esirgememenizi istiyoruz.” dedi.


“EN İYİ ŞEKİLDE YANSITACAĞINIZA İNANCIM TAMDIR”


Ziyarette Zonguldak Valisi Ali Kaban, muhtarlar derneği başkanı Kılıç ve Yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek şunları kaydetti;“ Seçimler biliyorsunuz demokrasinin vaz geçilmesi, olmazsa olması. Seçim halkın iradesini yansıtıyor. Bu anlamda da sizler toplumun fazla temas noktalarısınız. Bir Büyük Şehir Belediye başkanın teması ile muhtarınki bir değildir. Dolayısıyla talepleri bire bir, arzuları, destekleri en iyi siz biliyorsunuz. Muhtar demek bir marka, isim yani. Bunu da en iyi şekilde önümüzdeki dönemde hizmet şeklinde sizi seçenlere, seçmeyenlere bütün hemşehrilerimize yansıtacağınıza inancım tamdır. “


Ereğli muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve yönetim Kurulu üyeleri ve vali Kaban, fikir alış verişinde bulunması ile ziyaret tamamlandı.


AMELEBİRLİĞİ’NE ZİYARET


Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve Yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve Yönetim Kuruluna ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunarak, “ sivil toplum kuruluşlarının ve tüm vatandaşların destek çıkması ve ele ele verip çalışması gerekir. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Amele birliği olarak Ereğli’ye önemli bir hizmet kazandırılması için çalışma yapıyoruz.” dedi.


Dernek Başkanı Kılıç, Yılmaz’a Ereğli’ye yapılacak her güzelliğin yanında destek olacaklarını belirtti.


Sıcak bir ortamda geçen ziyaret, karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak tamamlandı.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER