MUHTARLARDAN TEMİZLİK HAREKATI. İŞ BAŞA DÜŞTÜ

MUHTARLARDAN TEMİZLİK HAREKATI. İŞ BAŞA DÜŞTÜ
gundemeregli.com-Alaplı’da 3 mahalle muhtarı, Ali Alp Caddesinde temizlik işlerinin düzenli yapılmadığını gerekçe göstererek ellerinde süpürgelerle caddede temizlik yaptı.

Yeni Siteler Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal, yaptığı açıklamada, Mahalle muhtarları olarak kendi binamızın önünde her sabah temizlik yaptıklarını söyledi.

Belediye’den de Ali All caddesindeki temizliğe daha çok önem vermesi gerektiğini ifade eden Yazgan,  “Ali Alp  caddesinde muhtarlık binasın önü ve çevresinde bulunan çöp kutularının temizliği doğru düzgün yapılmıyor. Çöp araçları çöpleri almasına rağmen kutuların etrafına dökülen çöpleri temizlik işçileri temizlemiyor. Ayrıca çöpün suları da yollara akıyor. Etrafa kötü görüntü ve pis kokular yayılıyor. Bizde mahalle muhtarları olarak al caddesinde her sabah temizlik yapıyoruz. Belediyenin temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise çöp kutularının olduğu bölgede düzenleme yapacaklarını belirterek, “Muhtarlarımız tepkisinde haklı. Burada gerekli düzenlemeleri yapacağız. Çöp kutularını kaldırarak kaldırımı da vatandaşların rahat şekilde kullanımına açacağız” şeklinde konuştu



Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2013, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER