MÜSİAD BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MÜSİAD BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

gundemeregli.com
-Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından bu yıl 18.incisi gerçekleştirilen Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 36 lise ve dengi okullarından ilk üç derece ile mezun olan 108 öğrenci ödüllendirildi.

Kdz Ereğli ve Alaplı ilçeleri lise ve dengi 36 okulda ilk üç dereceye giren 108 öğrenciye Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen başarı ödül töreninde ödülleri verildi.

Öncelikle “MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Törenine” katılamayarak telgraf ve mesajlarını göndererek tebriklerini ileten, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin mesajları okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Yapan MÜSİAD Kdz Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer; “Başarının iyi bir Eğitim neticesinde geleceğine ve Başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inandıklarını belirtti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz Ereğli şubesi olarak 1995 -1996 Eğitim- Öğretim yılında Lise ve Dengi okulların birincilerine ödül verilmesi yönünde alınan karar neticesinde ilk ödül töreni programlarını 1996 yılında başarı ile gerçekleştirdiklerini hatırlatan Sezer, “Marifet iltifata tabidir sözü” ile başladığı konuşmasında şunları söyledi; Hiçbir başarı tesadüf değildir. Marifet iltifat görmediği yerde kendisini göstermez, Bu amaçla yapılan ilk ödül töreninden bugüne 1000 bin’in üzerinde öğrencimiz ödüllendirilmiş ve elde ettikleri başarıdan dolayı bir nebzede olsa onure edilmeye çalışılmıştır.1996 yılında Kdz Ereğli’den 9 lise ve dengi okuldan 9 okul birincisi ile başlayan ödül törenimiz daha sonraki yıllarda Alaplı ilçemizin okulları’da dâhil edilerek geçen yıl 33 liseden 99 öğrenci, bu yıl ise 36 liseden 108 öğrencimizin ödüllendirilmesi ile ciddi anlamda bir gelişme göstermiştir.Başarının ödüllendirilmesi misyonuyla ilk yapıldığı 1996 yılından bu yana üyelerimizin büyük özveri ve gayretleri üzerine düzenlenmekte olan ödül töreni programımız kendini geliştirip yenileyerek büyümeye devam edecektir.

 
ÖZVERİLİ ÇALIŞMALRINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM
 
Kıymetli öğretmenlerimizi özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik eder, Teşekkür ediyoruz. Bu yavrularımızı ilerleyen yıllarda birer meslek sahibi olarak ülkemize iş dünyasına ve bizlere katkı vermesi güç katması için yetiştirdiniz, sizlerin iş dünyasının bir temsilcisi olarak şükranlarımızı arz ediyoruz

DERECE ÖĞRENCİLERİ OLUNUZ

Sevgili öğrencilerimiz, Başarılarınızdan dolayı sizleri’de tebrik ediyoruz, Ancak sizlerden beklentilerimiz daha fazladır. Bugünden itibaren sizler birer üniversite öğrencisi olarak görüyoruz, Lütfen seçmiş olduğunuz yada seçeceğiniz mesleklerinizi seviniz, Bugün olduğu gibi üniversite hayatında da derece öğrencileri olunuz, dış dünya ile entegrasyonu sağlayacak, teknoljik gelişmeleri yakından takip ediniz ve birden fazla yabancı dil öğrenmeye gayret ediniz.

SOMA VE SEL FACİASINI

Geçtiğimiz günlerde Soma faciası ve Sel felaketlerinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diler. Geride bırakmış oldukları ailelerine başsağlığı diliyor yetim kalan öğrenci yavrularımıza da sabırlar diliyoruz. Bu vesile ile Berat Kandilinizide tebrik ediyor,LYS sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum

 
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak 17 yıldır olduğu gibi bu yılda Ereğli ve Alaplı’nın başarılı öğrencilerini ödüllendirmek üzere hazırlanmış olan MÜSİAD Kdz Ereğli şubesi adına herkese teşekkür etti.

Öğrencilerin, Ailelerinin ve öğretmenlerinin heyecanını paylaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Olpak , Kendi gençliğinin aklıma geldiğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü;

O yıllar o kadar değerli ve kıymetliymiş ki zaman geçtikçe insan kıymetini çok daha iyi anlıyor.Hayatımda elde ettiğim bir tecrübe var.Hangi yaşta olursak olalım yada hangi işle uğraşırsak uğraşalım pek fazla değişen bir şey yok, Hepimizin adeta saklambaçta Ebe’ye yakalanmamaya çalışan çocuklar gibiyiz.

TAKDİRLE KARŞILANAN BU GÜZEL ORGANİZASYONDA BİR ARAYA GELMEK BİZLERİ MUTLU ETTİ

18 yıl önce başlatılan ve her geçen gün güzel bir şekilde takip edilen hatta bazı kurumlar tarafından da başarılı bulunarak kopya edilen, takdirle karşılanan bu güzel organizasyon ödüllendirilmeye layık çocuklarımızı ve bizleri mutlu günlerimizi paylaşarak çoğaltmak için bir araya getirdi.

ZAMAN ÖYLE BİR ŞEY Kİ NASIL GEÇTİĞİNİ FARK EDEMİYORUZ

Çok değerli gençler biz iki günü birbirine eşit olan kaybeder anlayışındaki bir Peygamberin nesliyiz. Bunu kendi hayatımıza uyarlarken hem maddi anlamda kendimizi ailelimiz ve ülkemizi her gün daha iyiye ulaştırmak ve geliştirmek için anlamalı ve uygulamalı hem de içinde yaşadığımız toplumla çevremizle dostlarımızla olan ilişkilerimizi her gün iyi yönde geliştirerek uygulamalıyız. Zaman öyle bir şey ki nasıl geçtiğini fark edemiyoruz. Nefes aldığımız her anın hem kıymetini bilerek, Hemde lezzetini alarak yaşamaya çalışınız ”dedi.

TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİ OLAYINI KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Diyarbakır Lice’de Türk Bayrağının indirilmesi olayına ve Işid tarafından kaçırılan başkonsolos ve çok sayıda vatandaşın kaçırılması olayına tepki gösteren Olpak şunları söyledi;

“Son birkaç günü özellikle hariç tutarsak yaklaşık 1,5 yıldır, Ülkemizde çözüm süreci adı altında devam eden huzur ortamı elbette bu da çok güzel bir şey demek ,burada ülke olarak toplumuzda 2 günümüzü birbirine eşit geçirmemişiz çevremizle daha huzurlu bir şekilde yaşabilmeyi öğrenmişiz. Ancak bu güzel ortam devam ederken, aniden lokav olarak alevlenen şiddet olaylarından son derece rahatsız, şiddetin yeniden başladığı dönemle manidar bir şekilde çakışan Türk Bayrağımızın bir askeri birliğin içerisinden indirilmesi tahrikini hiçbir şekilde kabul etmemiz mümkün değil,

TÜM TEMNNİMİZ KAÇIRILANLARIN BİR AN ÖNCE BIRAKILMASI

Yine aynı dönem tesadüf edercesine Işid’in Devletimizin Başkonsolosluğunu basarak Başkonsolosumuz dâhil birçok vatandaşımızı kaçırması da son derce vahim ve kabul edilmez bir durumdur. Öncelikli temennilerimiz tüm kaçırılanların bir an önce sağ salim kurtarılmalarıdır

BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Ben bu vesile ile Berat Kandilinizi de tebrik eder, Çalışkan gençlerimizi, Evlatlarımızı başarılarının devam etmesi dileği ile tebrik ediyorum.

MÜSİAD KDZ EREĞLİ TÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç ise, MÜSİAD Eğitim Töreninin Eğitim camiasına ve öğrencilere başarılarının değerlendirilmesi noktasında yeni başarılar doğurmasını diledi.

Aylanç konuşmasında şunları söyledi;“Benden önceki konuşmacılar bu ödül töreninin mahiyetini ve ödül töreninden neler anlamak gerektiğini çok güzel bir şekilde ifade ettiler. Bizim burada Genel Başkanımızın Beyazıtı Bestami örneği de öğrencilerimiz için çok güzel bir örnek içeriyordu. Ben bu sözlerim öğrenciler için iyi bir anı olarak’ ta bu günün takdir ödülleri yanında güzel bir ödül olduğunu da düşünüyorum. Kdz Ereğli ve Alaplı özellikle değerlendirmeye alınarak başarılı öğrencilerin gerçekten her türlü takdirin üzerinde ulvi bir davranıştır. Bu davranışı yapmış olmalarından dolayı da MÜSİAD Kdz Ereğli yöneticilerin 18 yıldır sürdürebildikleri içinde teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bu sözlerimle bu törenin daha ilerideki 18’li yıllar boyunca devam etmesini temenni ediyor ve eğitim camiamıza, işverenlerimizin, işadamlarımızın, sanayicilerimizin bu şekilde kol kanat germelerinin devam etmesini diliyorum.”dedi.

Kdz Ereğli Gülüç Büyük Anadolu otelde gerçekleştirilen “MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Törenine”, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç,Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz Ereğli Belediye Başkan vekili Eyüp Kararslan , Zonguldal İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek,Hayırsever iş adamı İbrahim İzmirlioğlu,  MÜSİAD Kdz Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer,Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr Ali Azar,Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ve Yönetim kurulu üyeleri ,Ereğli İlçe Müftü vekili İzzettin Aşan,Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve Yönetim Kurulu Üyeleri,ZERÇEV Başkanı Cevat Kır,AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır,Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Içar, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda öğretmen,öğrenci ve aileleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER