MÜSİAD yönetimi KOSGEB müdürünü ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri KOSGEB Zonguldak Müdürlüğüne yeni atanan Adem Aypar&146;ı ziyaret etti. Ziyarette projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

MÜSİAD yönetimi KOSGEB müdürünü ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri KOSGEB Zonguldak Müdürlüğüne yeni atanan Adem Aypar’ı ziyaret etti. Ziyarette projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.


MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerle birlikte Zonguldak’a yeni atanan KOSGEB Müdürü Adem Aypar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Zonguldak Müdürü Adem Aypar, KOSGEB’in imkanlarının arttığına işaret ederek projesi olanların kuruma başvurabileceğini belirtti. Yeni destek projelerinin olduğunu da ifade eden KOSGEB Müdürü Aypar, MÜSİAD üyelerini istenilen zamanda bilgilendirebileceklerini söyledi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, KOSGEB Projelerinin özellikle orta düzey işadamlarının işlerini geliştirmesi için verilmesi gerektiğini ifade etti. MÜSİAD olarak Zonguldak’a katkı verme çabası içinde olduklarını belirten MÜSİAD Başkanı Salih Yılmaz, “KOSGEB’in imkanlarının arttığını gözlemliyoruz. Bu bizleri sevindiriyor. Devletimizin verdiği imkanlar giderek gelişiyor ve artıyor. Bu imkanlardan faydalanmamız durumunda çok güzel gelişmelerin olabileceğine inanıyorum. Bu anlamda bize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER