MÜSİAD´dan FETÖ ile mücadelede ‘´sulandırma´’ uyarısı…

MÜSİAD´dan FETÖ ile mücadelede ‘´sulandırma´’ uyarısı…

MÜSİAD´dan FETÖ ile mücadelede ‘´sulandırma´’ uyarısı…

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, FETÖ/PDY ile mücadelenin kararlılıkla devam ettirilmesi gerektiğini belirtirken, sürecin bir takım kişi ve basın kuruluşları tarafından sulandırılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi, FETÖ/PDY ile mücadele sürecini değerlendirdi. FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle devletin gerekli mercilerinin mücadelesinin kararlılıkla devam ettiğine dikkat çeken MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, bir takım çevrelerin kendilerine çıkar sağlama adına işi sulandırma ve selden kütük kapma derdine düşerek iftira boyutunda söylemlerde bulunduğunu vurguladı.

Devletin yetkili birimlerinin kafalarını karıştırma ve rant elde etme uğruna yapılan bu girişimlerin devletin birinci önceliği olan FETÖ ile mücadeleyi sekteye uğratma çabası olabileceğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, yetkilileri bu tür çabalara karşı duyarlıolmaya çağırdı.

MÜSİAD’DAN ADALET VURGUSU…

MÜSİAD’ın darbelere karşı ve vatanın birliğinin yanında olduğunu söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD olarak duruşumuz bellidir. MÜSİAD, vatan ve milletin birliği, dirliği ülkenin bölünmez bütünlüğü tarafında, ülkemizi kana bulamak isteyen, zayıf düşürmek isteyen fitne ve fesat üreterek ülkeyi karıştırmak isteyen, güzelim ülkemizi tarih boyunca düşmanlıklarını gördüğümüz yapılara jurnalleyen ve ülkemizin işgal edilmesini menfaatlerine uygun gören yapı yada yapıların fikri zikri ne olursa olsun dün olduğu gibi bugün de şiddetle karşısındadır ve lanetlemektedir. Bununla da kalmayıp fiili olarak devletiyle birlikte mücadelesini vermektedir. Nisa/135 ayeti celilesinde beyan edildiği üzere, ‘anne- babanızın ve akrabalarınızın aleyhinde de olsa adaletten ayrılmayın’ hükmüne tabi olmuşuz ve iman edenlerdeniz. Bizim bugün ve yarın hadiselere bakışımız budur.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın ifadesiyle ‘Kızım bile suç işlemiş olsa, suçunu çekmelidir’ görüş ve ifadesi MÜSİAD olarak inancımızın ve hadiselere yaklaşımımızın özetidir. Anne-baba ve akrabalarımızın aleyhine de olsa suçu olan suçunu çekmelidir” dedi.

FETÖ MÜCADELESİNİSULANDIRILMA UYARISI…

Zonguldak’ta alakalı-alakasız herkese suçlu iması yapılarak devletin birimlerinin yönlendirilmeye çalışıldığını hatırlatan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, bilerek veya bilmeyerek Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik mücadelenin sulandırılmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “Bazı basın yayında yönlendirme amaçlı çıkan, selden kütük kapma yarışına giren art niyetli kişi yada kişilerin yönlendirmelerinden millet olarak duyduğumuz rahatsızlığı beyan etmek istiyoruz. Bu tür yönlendirmeler adaletin tecellisinden ziyade terörle mücadelenin sulandırmasına hizmet edecektir. Suçu olmayanların da suçlu gibi zan altına bırakılmasını, itibarlarının zedelenme çabalarını esefle karşılıyor ve o kişi yada kişileri günümüz hadiselerini kendi süfli emellerine alet etmeye çalışmaktan dolayı da kınıyoruz. Tüm basınımızı ve halkımızı daha sorumlu davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER