MÜSİAD’dan Orman Bölge müdürüne zonguldak için teşekkür

MÜSİAD’dan Orman Bölge müdürüne zonguldak için teşekkür

MÜSİAD’dan Orman Bölge müdürüne zonguldak için teşekkür

Müstakil Sanayici ve İşadamlarıDerneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Orman BölgeMüdürü Ahmet Sırrı Beşel’e Zonguldak’ın yaşanabilir bir kent haline gelmesiadına yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

MÜSİADZonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kuvvetli,Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i makamında ziyaret ederek birsüre görüştüler. MÜSİAD olarak Zonguldak’ın ekonomik ve sosyal yönden dahayaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba gösterdiklerini, bu doğrultudaçalışan bürokratlar başta olmak üzere herkese destek vereceklerini belirtenMÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, geldiği günden beri bu doğrultudaçalışan Ahmet Sırrı Beşel’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. MÜSİADZonguldak Şubesi Başkanı Yılmaz, “Ahmet Sırrı Beşel müdürümüz Zonguldak vebölgenin gelişmesi ve daha yaşanabilir hale gelmesi açısından büyük gayretlerivar. Bu gayretlerin bizim gibi STK’lar tarafından desteklenmesi gerekiyor.Yapılan çalışmalar bölge ekonomisine katkı veriyor. Daha çok da vereceğineinanıyoruz” dedi.

ZonguldakOrman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel de, gelir getirici projelerin yanı sırabölgenin gelişmesine yönelik de çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Zonguldak’ta3 bölgede 65 hektarlık alanda bal ormanları oluşturulduğunu ifade eden MüdürBeşel, 13 bin 550 adet ceviz, badem ve dut fidanının 13 köyde vatandaşlarlabirlikte dikildiğine dikkat çekerek, şimdiye kadar 75 bin ücretsiz fidan dağıtıldığınıbelirtti. Yıl sonuna kadar 200 bin fidan dağıtılmasının amaçlandığını belirtenZonguldak Orman Bölge Müdürü Beşel, orman köylerinde toplam 224 aileye 3 milyon400 bin TL. ekonomik ve sosyal destekte bulunduklarını ifade ederek, bunun yılsonuna kadar 284 aileye 4 milyon 400 bin TL. olacağını açıkladı. Orman BölgeMüdürü Beşel, ayrıca 3 adet mesire yerinin tescil çalışmalarının devamettiğini, bakımların da sürdüğünü vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER