Mutluluğa Evet dediler

Mutluluğa Evet Dediler

Mutluluğa Evet dediler


Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Şaban Atalay’ın kuzeniZeynep Aydınlap,2 Ekim’de yapılacak düğün töreniyle Muhammet Özdemir ile dünyaevine girecek.

Resmi nikâhlarını yapan Zeynep Aydınalp ve Muhammet Özdemirçiftinin nikâhını Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal kıydı. ÇiftlerinNikâh şahitliklerini Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay ve Fatma Elbir yaptı.Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal Nikâhta yaptığı konuşmada, genççiftlere tavsiyelerde bulunarak, saygı ve sevgi çerçevesinde iyi günde kötügünde birbirlerine destek olmalarını belirterek, mutluluklar diledi. Konuşmalarınardından genç çiftlerin Nikâhını kıyan Uysal, evlilik cüzdanını gelin veyadamat’a vermesi için damadın dedesi Cevat Özdemir’e verdi. Dede Özdemir ise evlilikcüzdanını Zeynep Özdemir’e vererek mutluluklar diledi. Genç Çiftler Zeynep Aydınalp ve Muhammet Özdemir 2 Ekim Pazar günü yapılacak düğün törenlerine tüm dost ve akrabalarını beklediklerini belirterek; 1 Ekim Cumartesi akşamı Uzunçayır mahallesi İsmet İnönü İlkokulu önünde kınamızı yapacağız,2 Ekim Pazar akşamı ise Alaplı Çalışkanlar Düğün salonunda düğünümüzü yapacağız, bu mutlu günümüze tüm dost ve akrabalarımızı bekliyoruz dediler..

Alaplı MuhtarlarDerneği Binasında gerçekleşen nikâh töreninde Zeynep Aydınalp’in babası Sezai,Annesi Şükran Aydınalp ile abisi Engin ve yengesi Şennur Aydınalp’in yanı sıra MuhammetÖzdemir’in dedesi Cevat Özdemir’de hazır bulundu.


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER