Nazım Erdoğan, 21 Mart Nevruz Bayramı şenliklerine katıldı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Nazım Erdoğan, Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu ile birlikte, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen 21 Mart Nevruz Bayramı kutlamalarına katıldı.

Nazım Erdoğan, 21 Mart Nevruz Bayramı şenliklerine katıldı


KaradenizEreğli Belediye Başkan Vekili Nazım Erdoğan, Başkan Yardımcısı Alptekin Dursunve Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu ile birlikte, Bülent EcevitÜniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen 21 Mart NevruzBayramı kutlamalarına katıldı.

Başkan Vekili Erdoğan, fakülte salonunda Nevruz’uanlatan Yrd. Doç.Dr. Şaban Çelikoğlu’na konferansı sonrası çiçek ve teşekkürbelgesi verdi.

Daha sonra Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, MilliEğitim Müdürü Numan Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun vefakülteyi yaptıran Kadri Yılmaz’ın kızı Zuhal Yılmaz ile birlikte NevruzAteşini yakan Başkan Vekili Erdoğan, daha sonra ateşin üstünden koltukdeğnekleriyle atlayınca öğrenciler ve protokol tarafından büyük bir alkış aldı.

Nevruz ateşinin üstünden ilk atlayan ise İhsanYazıcıoğlu olurken onu Alptekin Dursun ve Ali Azar ile Numan Kormazizledi. 

Daha sonra hazırlanan palmiye fidanlarını protokol ilebirlikte diken Başkan Vekili Erdoğan, Alptekin Dursun ve İhsan Yazıcıoğlu,öğrencilerin nevruz bayramını kutladılar.

Nevruz şenlikleri, Karadeniz Ereğli Belediyesi FolklorGrubu’nun gösterileriyle devam etti. Şenlikler kapsamında protokola vekonuklara nevruz pilavı dağıtıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER