Necla Sağlam’ın katil zanlısı hakim karşısına çıktı

Necla Sağlam’ın katil zanlısı hakim karşısına çıktı

Necla Sağlam’ın katil zanlısı hakim karşısına çıktı
Zonguldak’ta 23 Şubat’ta 23 yaşındaki Necla Sağlam’ın boğazının kesilerek vahşice öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan Tolga K., hakim karşısına çıktı. 
Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından cezaevi aracından indirilen Tolga K., duruşma salonuna götürüldü. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Tolga K., araçtan indiği esnada gazetecilere, “Bir kere de düzgün haber yapın. Ben yapmadım” diye tepki gösterdi. Duruşmada suskunluğunu koruyan Tolga K., olayla bir ilgisi olmadığını söyledi. Tolga K., Benim bilgim yok. Ben yapmadım. Olayı ben gerçekleştirmedim iddiasında bulundu.
Necla Sağlamın annesi Serpil Gökyer de mahkemede güçlükle ayakta durabildi. Duruşma çıkışı kızının katillerinin cezasını çekmesini istediğini söyleyen anne Gökyer, Bunu yapanlar hesap verecek dedi. Tutuklu sanık Tolga K. da duruşmanın ardından cezaevi aracına bindirilerek Kocaelide kaldığı cezaevine götürüldü.

Boğazına geçirilen poşet incelenecek
23 Şubat 2016 günü Meşrutiyet Mahallesindeki Karadeniz Apartmanında yalnız yaşayan Necla Sağlam, evinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Boğazına çöp poşeti geçirilen Necla Sağlamın boğulduktan sonra boğazının kesildiği öne sürüldü. Yaklaşık 600 gigabytelik görüntülerin günlerce incelendiği görüntülere yansıyan Tolga K.nın su tesisatı işi yaptığı ve Necla Sağlamın evine de tamir amaçlı girdiği öne sürüldü. Olay tarihinden 8 ay önce Türkiye Taşkömürü Kurumunda memur olarak görev başlayan talihsiz genç kız, hayatını kaybetmesinin ardından Ispartadaki aile mezarlığına defnedildi.
Öte yandan duruşma ise 9 Ekim 2016 tarihine ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER