NEFES KESEN TAKİP ÇORAP SATICISIYIZ DEDİLER AMA...

NEFES KESEN TAKİP ÇORAP SATICISIYIZ DEDİLER AMA...
gundemeregli.com- Ereğli´de  bir evde yaşanan hırsızlık olayı üzerine şüpheli bir aracı takibe alan polis, 2´si yabancı uyruklu 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
Kdz. Ereğli ilçesine şehir dışından geldikleri öğrenilen 5 kişi, bir evde yaptıkları hırsızlık olayının ardından polisin takibi sonucu yakalandılar. Sabah saatlerinde Kepez Mahallesi Solakköyü yol ayrımı civarındaki bir eve giren 3 bayan hırsız, burada 100 TL ve kredi kartı aldıktan sonra 09 BF 473 plakalı otomobille başka bir mahalleye geçtiler. Araç içerisindeki 3 bayanı Bağlık Mahallesi İhsan Likoğlu Sokak üzerinde indiren 2 şüpheli ise otomobille birlikte uzaklaşmaya çalıştı. Polis ekiplerinin bir kısmı bayan şüphelileri takibe devam ederken, şüpheli araç Sarıkorkmaz Mahallesi’nde durduruldu. Polis 06 BF 473 plakalı otomobilin sürücüsü O.T. (30) ile yanında bulunan D.Ş.’yi (47) gözaltına aldı. Polis ekipleri bayan hırsızlık şüphelileri G.T. (28), H.D. (30) ve N.D.´yi (34) bir apartmandan çıkarken yakaladı. Hırsızlık şüphelileri gözaltına alınmaktan kurtulmak için polise hırsız olmadıklarını, çorap sattıklarını söylediler ancak yine de gözaltına alınmaktan kurtulamadılar. Polis ekipleri, şüphelilerin çaldıkları eşyaları yakalanmadan önce atmış olabilecekleri düşüncesiyle evin bahçesinde arama yaptı. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri tarafından emniyete götürülen 5 hırsızlık şüphelisi sorgulanmaya başlanırken, hırsızlık şüphelisi bayanlardan ikisinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.
Polis, hırsızlık şüphelisi bayanların çıktığı apartmanın girişindeki kapıda ise parmak izi incelemesi yaptı. Olay Yeri İnceleme polisinin apartmanın kapısında inceleme yaptığını gören apartman sakinlerinden Mustafa Öztürk ve eşi Sevim Öztürk şaşkınlık yaşarken, polis ekipleri ile birlikte 3. kattaki dairelerini kontrol eden aile, hırsızlık şüphelilerinin evlerine girmediğini görünce rahat bir nefes aldılar. Mustafa Öztürk ile eşi Sevim Öztürk’ü apartman girişi ve daire girişindeki kapılarını sürekli kilitli tutmaları konusunda uyaran polis memuru, hırsızlık olaylarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER