Nikahlandığı eşine kırmızı kart gösterdi

Nikahlandığı eşine kırmızı kart gösterdi

Nikahlandığı eşine kırmızı kart gösterdi
Zonguldak’ta 2005 yılında futbol hakemliğine başlayan ve İstanbul bölgesinde hakemliğe devam eden Kerem Barutçu, dünya evine girdi. Gelin Yasemin Bayram ise nikahlandığı eşine kırmızı kart gösterdi. 
Zonguldak bölgesinde futbol hakemliği yapan ve halen İstanbul bölgesinde hakemliğe devam eden Kerem Barutçu, Türkiye İstatistik Kurumu’nda (TÜİK) memur olarak çalışan Yasemin Bayram ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, nikah öncesinde gelin Yasemin Bayram, futbol hakemi olan Kerem Barutçu’ya ve bekarlığa kırmızı kart gösterdi.
Mutlu günlerinde sevenlerini yanlarında görmekten dolayı çok memnun olduklarını ve eşi Kerem Barutçu’ya sürpriz yaptığını belirten gelin Yasemin Bayram konuşmasında, “Kerem ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Futbol hakemi olması açıkcası hayatımızı renklendiriyor. Kendisi futbolculara kırmızı kart veriyor. Bende hem kendisine hemde bekarlığa kırmızı kart veriyorum. Kendisine bu şekilde sürpriz yapmak istedim.Onu çok seviyorum. Umarım en kötü günümüz böyle olur” ifadelerine yer verdi.
Futbol hakemliğinin zor bir meslek olduğuna dikkat çeken Kerem Barutçu, nikah töreni öncesinde müstakbel eşi Yasemin Bayram tarafından yapılan bu sürpriz karşısında çok şaşırdığını söyleyerek, “Çok mutluyum. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Müstakbel eşim Yasemin bana çok güzel bir sürpriz yaptı. Evet, futbol hakemliği gerçekten çok zor bir meslek. Adalet dağıtıp, her iki takıma da eşit mesafede durabilmek gerçekten zor.Eşimin bu mesleğimi benimsemesi ve mesleğimin cazibesi olan kırmızı kartı hem bana hemde bekarlığa göstermesi ise çok güzel bir olay oldu. Ömür boyu unutamayacağım bir anı olarak hafızalrımızda yer alacak. Kendisini çok seviyorum. Varsın olsun kırmızı kartı ondan göreyim” dedi.
Nikah töreni İstanbul’da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde kıyılırken, genç çiftler mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER