OCAK, ALAPLI’ YA MÜJDEYİ VERDİ

OCAK, ALAPLI’ YA MÜJDEYİ VERDİ

gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Recep Ocak, Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığına, Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi dosyasını sunduklarını bildirdi.

Ocak, yaptığı yazılı açıklama ile Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesiyle ilgi Ankara bir dizi ziyaretler yaptıklarını ve OSB bölgesiyle ilgili Bakanlığa dosya sundukları önümüzdeki günlerde yer incelemesi yapılacağını belirtti.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Recep Ocak konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesinin Zonguldak nezdindeki çalışmaları değerli Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kabanın büyük çabaları ve emekleriyle hızlı bir şekilde İl Özel idare Islah Komisyon heyetine sunulmuş ve heyetin onayı ve ardından Valilik onayından sonra hazırlanan dosyamızın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunmak ve yerinde takibini yapmak üzere Kdz Ereğli Belediye Başkan yardımcısı ve şehir plancısı Esra Alpago ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ile birlikte Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ercan Candan’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette dosyamız konusunda kendisine hangi aşamada olduğumuz hakkında bilgi verdik. Sayın vekilimiz konuyu zaten başından beri takip etmekte ve projemize büyük destek vermekteydi. Bizleri Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Sayın Ramazan Yıldırım’a yönlendirdiler. Sayın Yıldırım, dosyamızı inceledi ve güzel bir çalışma yapılmış bizde elimizden geldiğince takıldığınız noktalarda size destek oluruz dedi. Hemen akabinde 2 hafta içinde dosyanızı komisyonlardan geçirir ve yer seçim heyetini Alaplı ya göndeririz dedi. Önümüzdeki hafta içerisinde tekrar Bakanlıkta temaslarımızı gerçekleştireceğiz ve Alaplı Islah Organize sanayi Bölgesinin biran önce yatırıma kazandırılması ve ıslah sürecinin başlatılması için sıkı takip yapacağız. Alaplımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu Projeye başından beri inanarak destek veren ve katkı sağlayan bölgedeki yatırımcı işadamlarımız olmak üzere Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban, Milletvekilimiz Ercan Candan, Bilim Teknoloji il Müdürümüz Resul Acar, Alaplı Kaymakamımız Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanımız Nuri Tekin, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Nevzat Çimenoğlu, Eski TSO Başkanımız Rafet Kılıç olmak üzere Alaplı TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ve başından beri çalışmaları koordine eden TSO Genel Sekreterimiz Taner Arslan’a teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER