ODABAŞ, 5 YIL ARADAN SONRA BELEDİYEDE

ODABAŞ, 5 YIL ARADAN SONRA BELEDİYEDE
gundemeregli.com-Kdz.  Ereğli Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile makamında bir araya gelerek, 5 yıl aradan sonra ilk kez belediyeye gelmiş oldu.
Son 5 yıldır belediye hiç girmeyen Odabaş, sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Uysal ile görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

 Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“Teşkilatımın İcra yönetim kurulu temsilci arkadaşlarımla birlikte sizi ziyaret etmek istedik. Çok yoğun olduğunuzu biliyoruz, onun için biraz geciktirdik. Bizim gönül koyma gibi bir lüksümüz yok. Biz, Türk Metal Sendikası ve genel başkanımın sizlere tebrikleri var. İnşallah Ereğli için daha güzel şeyler yapacak, bu halkı kucaklayacak bir belediye başkanı olursunuz. Bizde bir sivil toplum örgüt olarak, bize ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızda olduğunuzu bilin. Beraber de inşallah Ereğli için güzel şeylerin altına imza atarsınız diye temennimiz var” şeklinde konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdemir işçisi ve Ereğli Belediye arasında ki bağların kuvvetleneceğinin mesajı verdi. Uysal; “Seçim öncesi beraberdik. Seçim sonrası da bu birlik ve beraberliğimiz Ereğli adına devam edecek. Ben sizlere, genel başkanınıza çok teşekkür ediyorum bu nazik ziyaretinizden dolayı. Bizlerin görüşü, bu sivil toplum örgütleri ile bağları gittikçe güçlendireceğiz. Seçimden önce beraberdik, yol arkadaşıydık. Yol arkadaşlığımız devam edecek” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER