ÖDÜLLÜ OKULLAR ALAPLI’DAN

ÖDÜLLÜ OKULLAR ALAPLI’DAN

gundemeregli.com-Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği vebelediyeler işbirliği ile düzenlenen “Okullar Arası Ödüllü Atık Pil ToplamaYarışması”nda, Zonguldak genelinde ilk üç dereceyi Alaplı’daki okullar kazandı.

Yarışmada birinciliği; 176 kg. atık pille Merkez İlköğretimOkulu, ikinciliği; 166 kg. atık pille Çatak İlköğretim Okulu, üçüncülüğü de;105 kg. atık pille Kılçak İlköğretim Okulu kazandı. Yarışmada birinci olanMerkez İlköğretim Okulu’nun fotokopi de çekebilen yazıcı ödülünü, okulu ziyaretederek Okul Müdürü Ayhan Tekin ve okulidarecilerine teslim eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, çevreyeduyarlılıklarından dolayı, öğrenciler, veliler, öğrtemenler ve okulidarecilerini kutladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yarışmada üçüncü olanKılçak İlköğretim Okulu’nun satranç takımı ödülünü de, okulu ziyaret ederekOkul Müdürü Şeref Delibaş ve Okul idarecilerine teslim etti. Öğrenciler,veliler, öğretmenler ve idarecileri kutlayan Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Alaplı’danüç okulumuzun ilk üç dereceyi alması, çevreye duyarlılık ve çevreyi korumabilincimiz açısından bizim için son derece sevindirici ve memnuniyet vericidir.İnanıyorum ki, önümüzdeki yıl da ödüllü okullar yine ilçemizden çıkacaktır. Tümokullarımızı tebrik ediyorum. “ dedi.

Bu arada , yarışmada ikinci olan Çatak İlköğretim Okulu’nunlaboratuar malzemeleri ödülü de önümüzdeki günlerde verilecek.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER