OĞLUM NE OLUR BEN İYİYİM DE,BİRİMİZİN TELEFONUNU ARA

OĞLUM NE OLUR BEN İYİYİM DE,BİRİMİZİN TELEFONUNU ARA
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de 5 gün önce sırra kadem basan Lise öğrencisi Kerim Karapınar’dan 5 gündür haber alınamıyor. Kerim’in perişan olan ailesi, akrabaları ve arkadaşları her yerde Kerim Karapınar’ı arayarak bulunması için yardım istedi.

Kdz. Ereğli ilçesinde 8 Temmuz 2014 Salı günü arkadaşları ile birlikte iftar yaptıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi 16 yaşındaki Kerim Karapınar için ailesi arama çalışmalarını sürdürüyor. Lise öğrencisi Karapınar’ın arkadaşları ve akrabaları şehrin çeşitli noktalarına üzerinde Kerim Karapınar’ın resimleri ile ailesinin irtibat numaralarının bulunduğu afişler asıyor. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden de Kerim Karapınar’a ulaşmaya çalışan aile, sağlığı hakkında da endişe etmeye başladı.
Kerim’in amcası Bayram Karapınar, gelen ihbarlar doğrultusunda babası ve ağabeyinin şehir dışında arama yaptığını belirterek, kendisinden ufakta olsa sağ olduğuna dair bir haber almak istediklerini söyledi.

“AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEK İSTEMİYORUM”

Kerim annesi Emine Karapınar’ın perişan olduğunu ve evin neredeyse cenaze evine döndüğünü dile getiren amca Bayram Karapınar, “Yeğenimin herhangi bir sıkıntısı yoktu. Aynı her ailedeki ortamlar nasılsa aynı öyle. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Salı günü akşamleyin iftara gidiyor. Arkadaşlarıyla buluşuyor ve iftarı yapıyorlar. Ondan sonra birbirlerinden ayrılıyorlar. O günden, o saatten sonra akşam gece eve gelmediği için sabah aramaya başlıyoruz. O saatten sonra emniyete de bildirdik, emniyetinde haberi var. Bütün yerel gazetelere bildirdik. Oralarda hep internet sitelerinde aranıyor. Facebook’ta paylaşılıyor. Her yerde bütün arkadaşları okul arkadaşları hepimiz dört koldan arıyoruz yani. Bütün arkadaş çevreleri hep bizle beraber araştırıyorlar. Onlarda dört koldan arıyorlar kız arkadaşları, erkek arkadaşları, hepsi bizimle beraber arıyorlar. Hani sağdan soldan haber geliyor ‘şurada gördük’ diyorlar ama asılsız çıkıyor. En azından bir yerde küçük bir yazısını bir şeyini görsek yani millet sağlığından endişe etmeye başladık artık. Milletin içinde en azından bir umut olur. ‘Tamam, buradaymış’ desek tamam. Ondan sonra geziyor mu? Tozuyor mu? Ne kadar nerede ne geziyorsa gezsin. Hiç kimseyle bir sıkıntısı da yok, aileyle bir sıkıntısı da yok. Hiçbir sıkıntısı yok. Kendi kendine artık ne oldu? Başına bir iş mi geldi? Artık farklı şeyler düşünmeye başladık yani. Bir an önce yani aklıma başka bir şey getirmek istemiyorum dedi.
“
“HERKES PERİŞAN ,HER YERDE ONU ARIYORUZ

Karapınar, Bir an önce bizi görüyorsa, duyuyorsa en ufak bir belirti vermesini istiyorum. Ya birimizin cep telefonundan, ya Facebook´tan, ya bir yerden ‘ben iyiyim’ desin, yeri de önemli değil. İyi olduğunu, kendinin olduğuna emin olacağımız bir şekilde bize belirtsin. Bizim için yeterli. Kendisine de en ufak belki eve gelmediği için korkabilir, belki gelirsem şöyle yaparlar böyle yaparlar gibi. Bütün amcaları olsun, babası olsun, annesi olsun, bütün herkesler kesinlikle en ufak kızmayacağına bile garanti ediyor, söz veriyor. Annesi zaten perperişan, ev cenaze evine döndü. Yani bütün gidenler, gelenler sanki cenaze evi gibi ağlayan sızlayan her taraf. Herkes bir yanda baygın. Babası bir yanda perişan, Herkes onu arıyor. Şu anda tek ümidimiz en ufak bir haber çıkması diye konuştu.
Karapınar ailesi oğulları Kerim’i görenlerin, nerede olduğunu bilenler var ise kendilerine 0 536 3390776 ve 0 531 5146444 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER