Öğrencilerden Örnek davranış

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Alaplı’da 4 yıldır felçli olduğu için yürüyemeyen 81 yaşındaki Bekir Kurban’a hayırseverler ve biriktirdikleri harçlıkları ile tekerlekli sandalye hediye etti.

Öğrencilerden Örnek davranış

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Alaplı’da 4 yıldır felçli olduğu için yürüyemeyen 81 yaşındaki Bekir Kurban’a hayırseverler ve biriktirdikleri harçlıkları ile tekerlekli sandalye hediye etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Mehmet Köz, Hamza Kement ve Yusuf Çetinbaş Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesinde 4 yıldır felçli olduğu için yürüyemeyen 81 yaşındaki Bekir Kurban’a hayırseverlerin yardımı ve biriktirdikleri harçlıkları ile tekerlekli sandalye hediye etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ömer Dereli, Alaplı MYO Öğretim Görevlisi Barış Şahin ile birlikte 81 yaşındaki Bekir Kurban’ı evinde ziyaret eden BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Mehmet Köz, Hamza Kement ve Yusuf Çetinbaş getirdikleri tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ömer Dereli, aileye yardım konusunda da ellerinden gelen ne ise yapmaya hazır olduklarını söyledi.

İlçede öğrenciler ile 3 yıldan bu yana birçok sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirdiklerini belirten Dereli, “Öğrencilerimizle birlikte şimdiye kadar birçok projeye imza attık. Bu anlamda bugün öğrencilerimiz çok anlamlı bir projeye daha imza attı. İlçemize bağlı Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesinde 4 yıldır felçli olduğu için yürüyemeyen 81 yaşındaki Bekir Kurban’a tekerlekli sandalye hediye etmenin mutluluğunu yaşadık. Ben öğretim görevlisi Barış Şahin’e, Yapı Denetimi Öğrencilerimize ve bugün bizi yalnız bırakmayan diğer öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve ilçe halkımızla birlikte bu tür projelerimiz devam edecek” dedi.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mehmet Köz de “ Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında bir dizi projeler yapıyoruz. Proje de görevli arkadaşlarımızla ilçemizde bir araştırma yaptık. Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesindeki 81 yaşındaki Bekir Kurban’ın 4 yıldan beri felçli olduğunu öğrendik. Hemen bir çalışma yaparak hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ve kendi harçlıklarımızla bir tekerlekli sandalye alarak kendisine hediye ettik. Ben bu anlamda bizlere destek veren vatandaşlarımıza BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’e BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Ömer Dereli’ye, Alaplı MYO Öğretim Görevlimiz Barış Şahin’e ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER