Öğretmene 24 yıl hapis talep edildi

Tartıştığı öğretmen arkadaşı Şenol G.´yi boynundan bıçaklayarak öldüren diğer arkadaşı Ferhat B.´yi yaralayan Türkçe öğretmeni Okan A. hakkında 24 yıldan 36 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Öğretmene 24 yıl hapis talep edildi
Zonguldak´ta tartıştığı öğretmen arkadaşı Şenol G.´yi boynundan bıçaklayarak öldüren diğer arkadaşı Ferhat B.´yi yaralayan Türkçe öğretmeni Okan A. hakkında 24 yıldan 36 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Geçen yıl 27 Aralık´ta kahvehanede oyun oynadıkları sırada diğer arkadaşlarının hile yaptığını öne süren Okan A. kahvehane dışına çıkarak burada da tartışmaya devam etti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yanında taşıdığı bıçak ile öğretmen arkadaşı Şenol G.´yi boynundan Ferhat B.´yide karnından ve sırtından bıçakladıktan sonra yakalanmıştı. Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, kendisini ´hile´ ile suçlayarak döven meslektaşı Şenol G.´yi haksız bir fiilin meydana getirdiği hiddet veya şiddetli elemin etkisi altında suçu işlediği gerekçesiyle hem Şenol G.´yi öldürmek, hem de Ferhat B.´yı öldürmeye teşebbüsten 24 yıldan 36 yıla kadar hapis cezası ile cezalanması talep edildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 07:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
levent
levent - 9 yıl Önce

selam herkese kumarın nasıl bir illet olduğu bir kes daha meydana çıktı kardesi kardeşe düşüren evleri yuvaları yıkan bu illettir allah düşmanımın başına böyle musuvet vermesin zor bir olay bir anlık gaflet

SIRADAKİ HABER