OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
gundemeregli.com-Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği’nin Olağan Genel Kurulu yapılan seçimle tamamlandı.
Zonguldak’ta faaliyette bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 4 yılda bir düzenlenen Olağan Genel Kurulunun 28’ncisi yapıldı. Dedeman Otel´de organize edilen seçime Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Birlik Başkanı Sabri Tutkun, Düzce Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Esnaf Odaları Bölge Birlik Başkanı Mehmet Azman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Resul Acar, KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Demirel, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Berberler Odası Başkanı Ergün Öztürk, İnşaatçılar Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurahmanoğlu, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali, İlçe Oda başkanları, esnaf ve üyeler katıldı.
Genel Kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın seçildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporları, gelir gider raporları, denetim tutanağı ve tahmini bütçe okunarak devam etti. Genel kurulda konuşan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun şunları söyledi: “Ocak ayının 1’inden 31 Mart tarihine kadar 28 odamızın genel kurulunu yaptık. 25´inde divan başkanlığı yaptım. 5 oda başkanımız değişti geri kalan arkadaşlarımız güven tazeledi. Ben tüm arkadaşlarımıza önümüzdeki 4 yıllık çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum. Özellikle görevini bırakan arkadaşlarıma da bu zamana kadar yapmış oldukları görevlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu günkü toplantının bu kadar sakin ve düzenli geçmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
Coşkun’un konuşmasından sonra söz alan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Böyle güzel bir atmosferde güzel bir kongreyi gerçekleştirdiğiniz için hepinizi kutluyorum. Bu anlamda ben gerçekten şahsım adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mevcut başkan Muharrem Coşkun’un karşısına aday çıkmaması nedeniyle seçimler yapılmadı ve tekrar Coşkun’a başkanlık yetkisi verildi.
Zonguldak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 28’inci Olağan Genel Kurulu sonunda yeni kongre listesi şöyle belirlendi:
Yönetim kurulu: “Rahman Demirtürk, Orhan Gülay, Hayri Kandemir, Hikmet Hacıabdurahmanoğlu, Ali Çetin, İsmet Akdemir”
Denetim Kurulu: Alpaslan Küçük, Bünyamin Bostancı, Alpay Özkan
Disiplin Kurulu: İbrahim Artikar, Ercan Şehri, Süleyman Yazıcı.
Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER