Öldürülen gencin ailesi konuştu

Zonguldak’ta bıçaklanarak öldürülen 23 yaşındaki Mustafa Özdemir’in ailesi, oğullarının 22 yaşındaki Deniz S. isimli kız tarafından bıçaklanmadığını iddia ederek, gerçek katillerin bulunmasını istedi.

Öldürülen gencin ailesi konuştu
 Zonguldak’ta bıçaklanarak öldürülen 23 yaşındaki Mustafa Özdemir’in ailesi, oğullarının 22 yaşındaki Deniz S. isimli kız tarafından bıçaklanmadığını iddia ederek, gerçek katillerin bulunmasını istedi. 
Zonguldak’ta geçtiğimiz gün bıçaklanarak öldürülen 23 yaşındaki Mustafa Özdemir’in ailesi mezarını ziyaret etti. Gencin eşi Songül ve çocukları gözyaşı dökerken, aile Mustafa Özdemir’i tutuklanan Deniz S.’nin öldüremeyeceğini iddia ederek, gerçek zanlıların bulunmasını istedi. Oğlu Mustafa Özdemir’in Deniz S.’yi İstanbul’a kaçırarak dilendirdiği iddialarının gerçekçi olmadığını söyleyen baba Birol Özdemir, “Ben kredi çekerek oğluma servis minibüsü aldım. Oğlum servis şoförlüğü yapıyordu. Ben eskiden beri esnafım, böyle bir şey doğru değil” diye konuştu.

“OĞLUMA KOMPLO KURMUŞLAR”

Arkadaşları aracılığıyla Mustafa Özdemir’in Deniz S. ile tanıştığını ve ilkokul arkadaşı olduklarını öğrenince ilişkilerinin başladığını anlatan Birol Özdemir, şöyle devam etti:
“Oğlum arkadaşları aracılığıyla bu kızla tanışmış. İlkokulda beraber okumuşlar. Tanıştıktan sonra yakınlaşma olmuş. Bu kız İstanbul’da bir tekstilde çalışıyormuş. Oğlumla 2 ay önce bir beraberliği varmış. Ayrı bir ev tutmuşlar. Oğlum evli ve iki çocuğu da var. Kız bir süre hastalanınca Zonguldak’a ailesinin yanına gelmiş. Oğlum da eşi ve çocuklarıyla beraber Zonguldak’a kayınpederine misafirliğe gelmiş. Oğluma telefon edip takip ettiklerini söylemişler. Mustafa kaçmaya çalışmış. Ya çocuklarından ya ailesinden birini öldüreceklerini söylemişler. Oğluma komplo kurmuşlar. Benim oğlumu kendi evlerine çağırıyorlar. Oğlum da öleceğini bile bile gidiyor. Oğlumda 25 tane bıçak izi var.”

“O KIZ OĞLUMA BIÇAK ATAMAZ”

Polise başvurduğunu anlatan baba Özdemir, “Ben polise ifade vermedim. Polis gelip de benim ifademe başvurmadı. Ben karakola gittim. Karakol zanlıyı cezaevine gönderdiklerini, savcılığa başvuracağımızı söyledi. Bu bir kişinin yapabileceği bir şey değil. Benim oğlum 10 kişinin elinden kurtulabilecek çocuk. Oğlumu bıçakladığı söylenen o kız oğluma bıçak atamaz. Oğlumun üzerinde elbise denen bir şey kalmamış. Ben sadece duyduklarımı söylüyorum” dedi.

“GERÇEK KATİLLER ER YA DA GEÇ ÇIKACAK”

Anne Döndü Özdemir ise, “Benim oğlum üç dört kişi tarafından evde öldürüldü. Bu kız bunu yapmadı. Oğlumu bu kız seviyordu, ayıramıyorduk. Bunlar tehdit üstüne tehdit ettiler. Katiller kimse çıkacak. Gerekirse çocuğumuzu mezardan çıkartacağım, Adli Tıp´a göndereceğim. Gerçek katiller er ya da geç çıkacak” diye konuştu.
Eşinin mezarı başında feryat eden Songül Özdemir ise, “Biz daha birbirimize doyamadık. Kocamı öldürdüler. Ben kocam olmadan ne yaparım” diyerek gözyaşı döktü. Çocukları Arda ve Aleyna’nın babasız kaldığını ifade eden aile, cumhuriyet savcılarının olayı aydınlatmasını istediler.
İddiaya göre İstanbul’da ikamet eden Mustafa Özdemir, bir süre önce tanıştığı Deniz S.’nin evine gitti. Yaşanan tartışmada evli ve üç çocuğu olduğu öğrenilen Mustafa Özdemir bıçaklanarak öldürüldü. Özdemir’in cesedi ceset torbasına konularak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Deniz S. ise elindeki bıçakla 2 kilometre uzaklıktaki Karaelmas Polis Merkezi´ne gelerek teslim oldu. Zonguldak Adliyesi’nde nöbetçi mahkemeye çıkartılan Deniz S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER