Ölüm yolu´nda çalışmalar başladı

Türkali ile Göbü köyü arasında kalan ve “Ölüm Yolu” ile tabir edilen yolda, genişletme çalışmaları kaldığı yerden başladı.

Ölüm yolu´nda çalışmalar başladı
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali ile Göbü köyü arasında kalan ve “Ölüm Yolu” ile tabir edilen yolda, genişletme çalışmaları kaldığı yerden başladı. 

Kilimli ilçesine bağlı Türkali ile Göbü köyü arasında kalan karayolunda çalışmalar başladı. Uzun yıllardan bu yana yolda kazaların meydana gelmesi sonucu ve ölümlerle sonuçlanan kazalardan sonra Ölüm Yolu” olarak anılan yolda genişletme çalışmaları başladı. Yaklaşık 5 ay önce özel bir şirket tarafından başlatılan çalışmalar Ağustos ayı içerisinde tekrar başlaması sonucu devam ediyor. Kazaların sık sık yaşanması sonrasında araçların dahi yol vermekte sıkıntı çektiği karayolunda, çalışmaların 3 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi sonucunda vatandaşların bu yolda rahat bir yolculuk yapacağı ve yolun genişletme çalışmalarından sonra denize uçurum olan taraflara da bariyer yapılacağı kaydedildi. Aynı zamanda genişletme çalışmalarında şuan da 1 kırıcı, 1 kepçe, 1 greyder, 2 kamyon çalışıyor. İlerleyen günlerde iş makinelerin bölgeye geleceği ve çalışmalara katılacağı belirtilirken genişletme çalışmalarından sonra da istinat duvarı yapılacağı ifade edildi.



“VATANDAŞLARIMIZI RAHATA KAVUŞTURACAĞIZ”

Türkali ile Göbü köyü arasında kalan ve “Ölüm Yolu” olarak bilinen yolda çalışmaları yakından takip eden formen Şemsettin Büber, karayolunda yol genişletme çalışmalarının 3 ay gibi kısa sürede bitirilip vatandaşların bu yolda rahata kavuşacağını kaydetti. Büber, ´´Biz yolu en kısa zamanda genişleteceğiz. Bizim burada 6 metre yüksekliğinde istinat duvarlarımız var. En kısa zamanda vatandaşlarımızı rahata kavuşturacağız. Burayı 2-3 ay gibi kısa sürede bitireceğiz. Buralarda korkuluklar olacak. Girişten menfeze kadar olacak. Oradaki yere kadar bariyerler yapılacak. Şuan da 2 makine ile başladık. İleride makineleri de arttıracağız. Duvarcılarımız gelecek. O şekilde çalışacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER