Ölüm yoluna Sinyalizasyon, Vatandaş memnun

Kdz Ereğli İlçesi’nde ölüm yolu olarak adlandırılan Yeşiltepe-Kepez yolu üzerinde bulunan Cevizler kavşağına sinyalizasyon ışıkları konularak olası kazaların önüne geçildi.

Ölüm yoluna Sinyalizasyon, Vatandaş memnun


Kdz Ereğli İlçesi’nde ölüm yolu olarak adlandırılan Yeşiltepe-Kepez yolu üzerinde bulunan Cevizler kavşağına sinyalizasyon ışıkları konularak olası kazaların önüne geçildi. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen kavşağa son nokta koyuldu. Halkın can ve mal güvenliğinin her şeyden önce geleceğini belirten mahalleli vatandaşlar; ´´ Bu kavşağa sinyalizasyon ışıkları koyulması gecikti bile, bu kavşakta daha önce birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları meydana geliyordu. Hemen burada Ağız ve Diş Sağlığı merkezi bulunuyor, vatandaşlar yolun karşısına korkuyla geçiyorlar, hatta 2 gün önce burada ışık olmadığı için bir araç sürücüsü bayana çarptı” şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Danışmaz
Hüseyin Danışmaz - 8 yıl Önce

Dün akşam üstü o ışıklardan kavaklık´a kadar araç kuyruğu vardı,ambulans hastaneye gitmek istese kesinlikle o kuyruktan geçemezdi,ileriki günlerde hastane yolunda can verdi diye haberleri duymaya başlarız..o bölgeye kesinlikle ambulans ve itfaiye araçları için mutlaka yol´dan bağımsız emniyet şerit´i yapılmalı,bu iş´in sonu felaket olacak böyle giderse...vatandaş´ın ne kadar memnun olduğunu o zaman göreceğiz.

SIRADAKİ HABER