Ölümünün ardından helva dağıttılar

Ölümünün ardından helva dağıttılar

Ölümünün ardından helva dağıttılar
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, eski İsrail Cumhurbaşkanı Simon Peresin 93 yaşında ölümünün ardından Alaplı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ALİMDER) tarafından helva dağıtıldı. 
Alaplı Merkez Camii önündeki helva dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, “Mekanın cehennem olsun Simon Peres” sloganları atıldı.
ALİMDER Başkanı Osman Odabaş, elinde binlerce masum Filistinli Müslüman’ın ve mazlumun, günahsız çocukların kanı olan katil Simon Peres’in ölümünden dolayı sevinçli olduklarını söyledi.
Bugün burada dağıttığımız helva hüznün değil sevincin, matemin değil bayramın helvası olduğunu anlatan Odabaş, Zulmü alkışlamayan zalimi asla sevemem diyen bir ecdadın varisleri olarak bizler bugün ALİMDER olarak elinde binlerce masum Filistinli Müslüman’ın, mazlumun, günahsız çocukların kanı olan katil Simon Peres’in ölümünü sevinçle duymuş bulunmaktayız. Bugün burada dağıttığımız helva hüznü değil, sevincin, matemin değil bayramın helvasıdır. Peres, şimdi seni tarih bir zalim, bir katil olarak sayfalarına yazacak. Fosfor bombalarıyla şehit ettiğin masumlar yakana yapışacak. Etrafına duvarlar örüp acık hava hapishanesi haline getirdiğin Gazze’nin gözü yaşlı anneleri, kederli babaları karşılayacak seni, canlarını aldığın masum ve mazlumların hakları saracak etrafını katil Peres, yaktığın can kadar yanacak ve üzdüğün kadar üzüleceksin. Mekanın cehennem olsun, azabın bol olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER